Sinterklaas vieren in uw eigen Villa – Met bezoek van de Sint – KIDS FOR FREE

Bij dit Sinterklaas weekend in de Weerribben is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een vrijstaande vakantie woning
  • 1x Ontbijt gebracht in uw eigen woning
  • Gourmet in de woning op zaterdag
  • Op zondag op bezoek bij de Sint
  • Voor de kinderen een speciaal pakket om een versierde schoen te maken om deze daarna te kunnen zetten
  • Op zondag een uitgebreide Sinterklaasbrunch waar de Sint ook aanwezig zal zijn
  • Op zaterdag een huifkartocht van 1.5 uur 

Prijs: vanaf € 225,00 p.p. vanaf minimaal 4 personen.
Kids t/m 11 jaar for free 

Dit Sinterklaas weekend in de Weerribben is mogelijk met aankomst op vrijdag 24 en en vrijdag 1 december 2023.

Fietsen en Wandelen in Overijssel

Kom dit jaar Sinterklaas vieren op ons gezellige vakantiepark. U verblijft met uw familie in een vrijstaande villa. Het park is van alle gemakken voorzien en voor de kinderen is er genoeg te beleven. Geniet van de huifkartocht, gourmet, knutselpakketen en natuurlijk de Sint Brunch op zondag waarbij de Sint zelf ook aanwezig, is.

Ga op avontuur in de Weerribben

In het Overijsselse Paasloo, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt een kleinschalig vakantiepark te midden van een indrukwekkend houtwallenlandschap. Maak een duik met de kinderen in het verwarmde zwembad met peuterbad, neem een kijkje in de dierenweide, ga vissen in de visvijvers of neem ze mee naar Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Met de authentieke dorpen Giethoorn en Blokzijl op steenworp afstand, biedt dit bungalowpark u alle gelegenheid om te genieten van een heerlijke vakantie of weekendje weg.

Programma:

Bij aankomst op het park ontvang de kinderen een speciaal knutselpakket voor het zetten van de schoen.

Op de eerste of 2de avond kunt u genieten van een heerlijke gourmet, deze wordt naar uw woning gebracht.

Op zaterdag ochtend wordt er een ontbijt bij uw woning gebracht.
In de middag kunt u genieten van een 1.5 uur durende huifkartocht.

Op zondag worden jullie in het restaurant verwacht voor de Sinterklaas brunch inclusief een bezoekje van de Sint zelf.

U kunt op zondag de gehele dag nog gebruik maken van uw vakantie woning.

Sfeervolle locatie in de Weerribben

Het villapark ligt aan de rand van Nationaal de Weerribben-Wieden in het dorpje Paasloo (nabij Steenwijk). Een ruim opgezet maar kleinschalig villapark met ruime, gezellige rietgedekte villa’s voor 4-, 6- en 8 personen. Daarnaast zijn er 3 grote luxe ingerichte residences voor groepen en families met twee persoonskamers met eigen badkamer.

Kom heerlijk tot rust in uw eigen vakantievilla, neem een frisse duik nemen in het zwembad, gooi uw hengel even uit in een visvijver op het park of ontdek de prachtige omgeving en maak gebruik van het uitgebreide fiets- en wandelpadennetwerk. Samen met de authentieke dorpen Giethoorn en Blokzijl en cultureel erfgoed Maatschappij van de Weldadigheid op steenworp afstand biedt dit villapark voor ieders wat wils.

Culinair genieten en diverse activiteiten

Dit restaurant is gevestigd in een voormalige boerenhofstede, gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk) aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden. De boerenhofstede biedt plaats aan een Leffe Café, gezellige serre en diverse zalen met ieder een eigen terras gedeelte. De diverse terrassen, waarvan er een aantal grenzen aan een grote waterpartij, bieden voldoende afwisseling voor zowel families met kinderen als vriendengroepen of kleine gezelschappen zonder kinderen.

Een echt familie restaurant waar je in alle rust kunt lunchen, loungen en dineren, maar in combinatie met de speelzolder, speeltuin en diverse speeltoestellen ook zeer geschikt is om lekker met de kinderen uit eten te gaan.

Met het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en bos/heide gebied de Woldberg/Eese als achterland in combinatie met een breed aanbod aan activiteiten, biedt het restaurant u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten is waar zij voor staan.