Sinterklaas vieren in uw eigen Villa – Met bezoek van de Sint

Bij dit Sinterklaas weekend in de Weerribben is inbegrepen:

  • 2 overnachtingen in een 4-, 6-, 8,- 12-, 16,- of 24 persoonswoning
  • 2x ontbijt gebracht in uw eigen woning
  • Onlinen Chatsessie (of huisbezoek) met de sint op zaterdag of zondag met leuke presentjes voor de kinderen 
  • Kinderanimatie
  • 1x Dagplate 
  • 1x Gourmet gebracht bij uw eigen woning

Prijs: vanaf € 150,00 p.p. vanaf minimaal 4 personen
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 130,00

U kunt dit Sinterklaas weekend uitbreiden met:

  • Een 3-gangen menu bezorgd in de woning of in het restaurant op vrijdag of zondag (kiest u voor vrijdag, verschuift de plate naar zondag + € 28.50 p.p.
  • Een prive huifkartocht van 1 uur + € 115,000
  • Een Sinterklaas pubquiz in het restaurant + € 9,50 p.p. (minimaal bedrag € 75,00)

Dit Sinterklaas weekend in de Weerribben is mogelijk met aankomst op vrijdag 12, 19 en 26 november en vrijdag 3 december 2021.

Fietsen en Wandelen in Overijssel

Kom dit jaar Sinterklaas vieren op ons gezellige vakantiepark. U verblijft met uw familie in een vrijstaande villa. Het park is van alle gemakken voorzien en voor de kinderen is er genoeg te beleven. Op zaterdag of zondag zal een (online) bezoekje van de sint aan in uw eigen huisje niet ontbreken. Op zaterdagavond kun je deelnemen aan de MEGA Sint Quiz, een echte familie pubquiz volledig in stijl van Sinterklaas.

Ga op avontuur in de Weerribben

In het Overijsselse Paasloo, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt een kleinschalig vakantiepark te midden van een indrukwekkend houtwallenlandschap. Maak een duik met de kinderen in het verwarmde zwembad met peuterbad, neem een kijkje in de dierenweide, ga vissen in de visvijvers of neem ze mee naar Klimbos Avontuurlijk Paasloo . Met de authentieke dorpen Giethoorn en Blokzijl op steenworp afstand, biedt dit bungalowpark u alle gelegenheid om te genieten van een heerlijke vakantie of weekendje weg.

Programma:
Op de dag van aankomst wordt er een plate naar keuze in de woning gebracht

Op zaterdag ochtend wordt het Weerribben ontbijt bezorgd in de woning en 's avonds kunt u genieten van een uitgebreide Sinterklaas gourmet

Op zondag lekker uitslapen en wordt het weerribben ontbijt bezorgd. 

U kunt op zondag de gehele dag nog gebruik maken van uw vakantie woning

Sfeervolle locatie in de Weerribben

Een voormalige boerenhofstede, landelijk gelegen met een grote tuin en terras aan het water, waar het heerlijk vertoeven is. U overnacht in één van de 4-,6-, 8-persoonsvilla's. Alle villa's zijn rietgedekt, grote ruimte tuin met veel privacy en voorzien van alle luxe.