Segway Tour op Veluwe – Curlen en Handboogschieten – Leuk dagje uit op de Veluwe

Bij dit Stoere dagje uit op de Veluwe is inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie/thee en Veluwegebak met Slagroom
 • Segway rijden in het bos (45 minuten)
 • Handboogschieten
 • Curlen
 • Begeleiding en instructeurs
 • Uitgebreid buffet
 • Ambachtelijke IJskar – ECHT Italiaans ijs

Prijs: € 95,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

De prijs van dit stoere activiteiten dagje uit op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023.

Stoer dagje uit met familie, vrienden of collega\'s

Segway rijden in het bos, binnen curlen in de activiteitenhal en handboogschieten. Een leuk afwisselend programma dat u al vanaf 10 personen kunt boeken. Voor een gezelschap dat wel eens wat anders wil doen en het ook leuk vindt om een beetje competitie in het programma te hebben. 

Programma

U wordt ontvangen met koffie en bosvruchtengebak.

De groep gaat 45 minuten de Segway tour beleven! Bij de instructie beloven we al heel veel lol, en de route die we maken is ook prachtig. Misschien komen we wel wild tegen! 

Na het segway rijden gaat u naar binnen om te gaan handboogschieten en curlen.

Curling wordt in wedstrijdvorm gespeeld. De groepen worden ingedeeld en de deelnemers krijgen uitleg op de baan. Het curlingtoernooi wordt op speciale matten gespeeld. Het is de bedoeling de curlingstenen zo dicht mogelijk in het spelcentrum,de dolly, te laten glijden. Maar let op: als de steen in het huis ligt, bestaat de kans dat uw tegenstander deze eruit tikt. U kunt ook kiezen om de steen te beschermen met een 'guard'. Enige tactiek is een vereiste, maar dat komt tijdens het spel vanzelf. Na afloop volgt een prijsuitreiking met een ingelijste groepsfoto van het winnende team.

Eten en drinken

Om de dag compleet en feestelijk te maken serveren wij u een uitgebreid buffet naar keuze. Na dit heerlijke buffet kunt u genieten van een heerlijk ijsje uit onze ijskar. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om te lunchen. Of u kunt kiezen voor een diner. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Combineer uw uitje met een overnachting

De bijzondere locatie midden in de Veluwse natuur biedt ook de mogelijkheid te overnachten in een Fins chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren op de Veluwe. 

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
6 reviews
 • 8
  Anoniem

  Het arrangement is ons uitstekend bevallen. We werden hartelijk ontvangen en tijdens de activiteiten goed begeleid. Ook het buffet was uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar!

 • 8
  Anoniem

  Prima geregeld en leuk om op een segway door de natuur te rijden.