Segway Tour op Veluwe – Groepsuitje in de natuur

Bij deze Segway tour op de Veluwe is inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie/thee en Veluwegebak met Slagroom
 • Segway rijden en Handboogschieten
 • Begeleiding en instructeurs
 • Uitgebreid buffet
 • Ambachtelijke IJskar – ECHT Italiaans ijs

Prijs: € 87,95 p.p. op basis van minimaal 20 personen.

Bent u met een kleiner gezelschap? Vraag naar de mogelijkheden!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Beleef het meest grappige vervoersmiddel van dit moment!

Alleen al het rijden op een Segway is een unieke ervaring. Heerlijk genieten van de mooie omgeving zonder stankoverlast of lawaai. Na een korte instructie en een workshop (lachen!) gaan jullie in groepjes op pad.

Programma

U wordt ontvangen met koffie en bosvruchtengebak. De groep wordt in drieën gesplitst en elke groep gaat 45 minuten de Segway tour beleven! Bij de instructie beloven we al heel veel lol, en de route die we maken is ook prachtig. Misschien komen we wel wild tegen! De andere 2 groepen hoeven niet stil te zitten want zij beginnen met een schiet toernooi. Voor het winnende team hebben we een prachtige prijs!

Eten en drinken

Om de dag compleet en feestelijk te maken serveren wij u een uitgebreid Boswachtersbuffet. Na dit heerlijke buffet kunt u genieten van een ijsbuffet. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om te lunchen. Of u kunt kiezen uit een ander uitgebreid buffet. Vraag naar de mogelijkheden.

Combineer uw uitje met een overnachting en/of vergadering!

De bijzondere locatie midden in de Veluwse natuur biedt ook de mogelijkheid te overnachten in een Fins chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe. Ook zijn alle faciliteiten aanwezig voor een onbezorgde vergadering of teambuildingsdag. Vraag naar de mogelijkheden!

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
6 reviews
 • 8
  Anoniem

  Het arrangement is ons uitstekend bevallen. We werden hartelijk ontvangen en tijdens de activiteiten goed begeleid. Ook het buffet was uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar!

 • 8
  Anoniem

  Prima geregeld en leuk om op een segway door de natuur te rijden.