Schietorama groepsuitje in Gelderland voor stoere mannen en vrouwen

Dit groepsuitje in Gelderland is inclusief:

  • Koffie en thee met apfelstrudel met warme vanillesaus
  • Schietorama met 3 onderdelen
  • Uitgebreid buffet naar keuze
  • Ambachtelijke ijskar – ECHT Italiaans ijs
  • Prijsuitreiking

Prijs: € 63,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

De prijs van dit groepsuitje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2023.

Groepsuitje voor stoere mannen en vrouwen

Voor een groepsuitje met stoere mannen en vrouwen die wel van een wedstrijdje houden en het ook leuk vinden om op verschillende manieren te schieten, dan is het Schietorama hét uitje voor deze groep.

Een leuk en spannend schietevenement!

Schietorama bestaat uit 3 spannende onderdelen; luchtdruk pistoolschieten, kruisboogschieten en handboogschieten. De sportbegleiding zal na instructie de punten gaan bijhouden want je speelt dit onderdeel in wedstrijdvorm! Dus doe goed je best want de winnaars krijgen een prachtige collage met de groepsfoto en de teamfoto's.

Aansluitend lekker eten en drinken!

U wordt voor het sportprogramma ontvangen met koffie, thee en warme apfelstrudel.

Bij dit programma hoort natuurlijk ook een geweldig uitgebreid buffet. Vraag naar de verschillende mogelijkheden. Aansluitend kunt u genieten van een heerlijk ijsbuffet.

Als u voor een dagprogramma kiest kunt u uiteraard ook genieten van één van onze lunches. Na het eten en drinken zal de spanning niet meer te houden zijn, en dan pas, doen we de prijsuitreiking want dan is de ontlading het hevigst.

Combineer uw uitje met een overnachting

Op dit activiteitenpark staan, aan de rand van het bos (Veluwe), 4 Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in 4 kamers met elk een eigen voordeur. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf!

De kamers:
Elke kamer is voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi en uiteraard inclusief beddengoed en handdoeken.

Tijdens uw verblijf is er een gezamenlijke ruimte in het hoofdgebouw waar u gezellig bij elkaar kunt zitten.

Arrangement beoordelingen

7.7
Superb
3 reviews