Schietorama groepsuitje in Gelderland voor stoere mannen en vrouwen

Dit groepsuitje in Gelderland is inclusief:

  • Koffie en thee met apfelstrudel met warme vanillesaus
  • Schietorama met 3 onderdelen
  • Uitgebreid buffet
  • Ambachtelijke ijskar – ECHT Italiaans ijs
  • Prijsuitreiking

Prijs: € 63,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen De prijs van dit groepsuitje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2021.

Groepsuitje voor stoere mannen en vrouwen

Voor een groepsuitje met stoere mannen en vrouwen die wel van een wedstrijdje houden en het ook leuk vinden om op verschillende manieren te schieten, dan is het Schietorama hét uitje voor deze groep.

Een leuk en spannend schietevenement!

Schietorama bestaat uit 3 spannende onderdelen; luchtdruk pistoolschieten, kruisboogschieten en handboogschieten. De sportbegleiding zal na instructie de punten gaan bijhouden want je speelt dit onderdeel in wedstrijdvorm! Dus doe goed je best want de winnaars krijgen een prachtige collage met de groepsfoto en de teamfoto's.

Aansluitend lekker eten en drinken!

U wordt voor het sportprogramma ontvangen met koffie, thee en warme apfelstrudel. Bij dit programma hoort natuurlijk ook een geweldig uitgebreid buffet. Vraag naar de verschillende mogelijkheden. Aansluitend kunt u genieten van een heerlijk ijsbuffet. Als u voor een dagprogramma kiest kunt u uiteraard ook genieten van één van onze lunches. Na het eten en drinken zal de spanning niet meer te houden zijn, en dan pas, doen we de prijsuitreiking want dan is de ontlading het hevigst. Wilt u eens op een leuke en originele plek overnachten op de Veluwe? Op ons activiteitenpark staan, aan de rand van het bos (Veluwe), 4 Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in 4 kamers. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf!

Combineer uw uitje met een overnachting

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi. Op de begane grond staan twee eenpersoonsbedden. Het derde bed is alleen met een trapje te bereiken.

Arrangement beoordelingen

7.7
Superb
3 reviews