GPS Avontuur Veluwe – Op pad met de GPS en GSM

Dit arrangement is inclusief

 • Ontvangst met koffie/thee en Veluwegebak met slagroom
 • GPS avontuur Veluwe
 • Fiets en Stephuur
 • Uitgebreid Veluwe Buffet

Prijs: € 64,25 p.p. op basis van minimaal 20 personen.

Het programma kan ook gedaan worden met minder personen, dan geldt voor uitsluitend het sportprogramma een minimumbesteding van € 590,-. De rest van het arrangement wordt wel per persoon gerekend!

Gedurende het gehele jaar mogelijk, alleen overdag in verband met daglicht. Voor ’s avonds is er ook een alternatief satelietspel; vraag ons naar de mogelijkheden.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Groepsuitje waarbij het om samenwerking draait

Het GPS Avontuur Veluwe bestaat . Fietsten, steppen, een boswandeling en meer. U gaat op pad met een GPS, videocamera, telefoons etc. Probeer zoveel mogelijk opdrachten zo goed mogelijk te vervullen en u verdiend dan de meeste letters, en daardoor heeft u de meeste kans om te winnen. Een erg leuk en spannend programma in een van de mooiste (natuur)gebieden van Nederland!

Met de GPS, camcorder en GSM op pad - Zoek het maar uit!

U wordt ontvangen met koffie en bosbessengebak met slagroom in ons sportcafé. Daarna is het tijd voor het ’actieve’ gedeelte: voorzien van de G.P.S, een videocamera, fotomap en de G.S.M, gaat u al fietsend, steppend en lopend een avontuurlijke tocht tegemoet.

Tijdens de tocht ontvangt u, na het vervullen van de opdrachten, via de GSM steeds een nieuwe. Door middel van foto’s wordt u met de wandeltocht door een stukje Veluwe geleid alwaar u video opdrachten krijgt. Het fietsen en steppen doet u met een G.P.S. U krijgt elke keer een nieuwe code van ons en gaat op zoek. Gegarandeerd plezier!

Na deze 3 onderdelen worden de filmopdrachten bekeken, wat altijd voor de nodige hilariteit zorgt. Vervolgens serveren wij u een overheerlijk uitgebreid Veluwe buffet.

Combineer uw uitje met een overnachting in ons chalet hotel

U kunt op deze locatie ook overnachten in een Finse chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe. Ook zijn alle faciliteiten aanwezig voor een onbezorgde vergadering of teambuildingdag. Vraag naar de mogelijkheden! 

Overnachten kan al vanaf €25,- p.p.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
6 reviews
 • 8
  C. Bomgaars

  Wij waren met een groep (familie) varierend van 0 tot 60 jaar. Het GPS avontuur met step,treinfiets en wandelen was voor iedereen goed te doen.
  Dit was mede omdat je na iedere opdracht weer terug kwam in het gebouw van de locatie. Gezellig actief met elkaar leuke dingen doen.
  Het eten en drinken was ook heel goed verzorgd.
  Kortom voor herhaling vatbaar.

 • 8
  Anoniem

  Goed verzorgd, leuk arrangement met diverse onderdelen en prima begeleiding