River Cruise weekendaanbieding – exclusief groepsuitje

Dit arrangement is inclusief

  • Welkomstdrankje
  • Cruise Vaart van Maastricht naar Luik
  • Toeristische programma Maastricht en Luik
  • Meertalige reisleiding aan boord
  • 1 overnachting met uitgebreid Kapiteinsontbijt
  • Handdoeken – Bedlinnen – maidservice
  • Excursie stadswandeling en La Batte Luik
  • Havengelden en doorvaartrecht, tax België

Prijs: vanaf € 195 p.p.
Exclusief zijn parkeergeld auto en toeristenbelasting.

Dit arrangement is te reserveren vanaf 8 personen en voor maximaal 25 personen. 2 Dagen (1 nacht), verlengen is uiteraard mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Dit arrangement is is het hele jaar door op aanvraag te reserveren tot 31 december 2023 met uizondering van de feestdagen. 

Zin in een River - Cruise weekendaanbieding?

Verken de zuidelijke steden Maastricht en Luik. Een geweldig leuk idee voor uw familie uitje, Business party of met een kleine vriendengroep er op uit.

 

Verken de zuidelijke steden

In oud Maastricht wordt u rondgeleid door onze gids die u van alles kan vertellen over de stad, of u gaat lekker op eigen gelegenheid winkelen in de Altstad. In de middag maken we een prachtige vruise over de Maas naar Luik. In Luik de neemt onze Gids u mee op een City Trip door historisch Luik en bezoeken we de Cour Historique de Trapkes en het Paleis van de Prinsbisschop van Luik.

Salonjacht Miro

De mini cruise met het Luxe Hotel Yacht Miro is een geweldig leuke manier om steden als Maastricht en Luik te verkennen.De Miró is een Luxe Salon Yacht van 26 meter lang en 4.45 meter breed. Het is in 2011 geheel gerestaureerd en weer terug omgebouwd tot een klein luxe River hotelschip en van alle gemakken voorzien. Het interieur is in de stijl van de Spaanse kunstenaar Joan Miró, naar wie het Yacht ook vernoemd is. De inrichting is in de luxe stijl van de twintiger jaren gehouden. De ruime salon heeft panoramavensters welke een prachtig uitzicht bieden. Het Yacht heeft een groot beschut achterdek, brede gemakkelijke trappen en brede gangboorden. Een groot voordek met zitgelegenheid maakt het geheel af. Aan boord zijn vele faciliteiten en er is genoeg te zien en te doen om je tijdens het verblijf bezig te houden.

2-Persoons hutten en luxe hotelaccommodaties
De Miró heeft 6 luxe 2-persoons comfortabele dubbelbed Hutten, betimmert in kersenhout met in elke hut een eigen badkamer douche/wc ruimte, zitbankje, satelliet kleuren TV/dvd eigen safe, 220 volt boordnet, aan boord zijn fax, telefoon en een computerfaciliteit. Natuurlijk ook C.V. en airco, welke per hut onafhankelijk te regelen zijn. Als er meer dan 12 hotelpassagiers zijn dan logeren die in Luik op een ander schip of in een hotel direct aan de haven.

Verzorging
U verblijft hier op basis van luxe comfort hut full size. Logies/ontbijt prijzen van kleine gerechten en dranken zijn zeer redelijk. Catering is bij te boeken.

Het programma

Zaterdagmorgen inschepen, vanaf 10.30 uur. 
Het schip ligt comfortabel afgemeerd in de Haven van Kanne of Bassin Maastricht  

Zaterdagmorgen 
Ontvangst met Champagne en Limburgs Lekkers
Daarna vaart u naar het centrum van Maastricht. U treedt in de voetsporen van d'Artagnan de beroemde 4e musketier.

De gids vertelt u tijdens de wandeling honderd uit over de geschiedenis van de stad. Rond één uur bent u weer terug aan boord  (u kunt aan boord een soepje of een broodje eten of lunchen in de stad) en vertrekt u met het schip richting Luik. Onderweg passeert u Petit Lanaye, de grootste sluizen van de Maas en met een verval van 18 meter. Dit imposante schouwspel is goed te zien vanaf het achterdek en de grote salon. Na de City walk  is er genoeg mogelijkheid om uit te gaan in Luik of een lekker glas wijn te drinken op de Miró, uw privé Yacht dit weekend dat ligt afgemeerd midden in de oude stad van Luik.

Een bezoek aan het beroemde Café Chantant Au Jardin des Ollivette met zijn echte oude chansons is de moeite meer dan waard. U waant zich echt in het kleine Parijs van de 20-er Jaren.

Zondagochtend
Een heerlijk Kapiteins ontbijt 
Jullie brengen een bezoek aan de beroemde zondagsmarkt La Batte Of aan het wapenmuseum of het beroemde aquarium.
Om 13.00 uur verwachten wij u terug aan boord van het schip.    

Afvaart en een heerlijke Cruisevaart terug naar Maastricht.