Romantische beauty en relaxdag – Samen ontspannen in een Luxe Ambiance

Bij deze Romantische beauty- en relaxdag is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
  • Rugmassage, rugscrub en rugpakking 
  • Gezichtsbehandeling: welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, peeling/scrub, massage, masker, hoofdhuidmassage
  • Voetenritueel: voetenbad, voetscrub en voetmassage
  • Duur: 85 minuten

Prijs: € 134,00 p.p. 

Optioneel bij te boeken:
Lunch € 22,50 p.p.
Wellness entree € 38,50 p.p.

De prijs van deze Romantische beauty- en relaxdag in Noordwijk is geldig tot 31 december 2023.

Heerlijke relax behandeling met uw partner

Zin om samen met uw geliefde lekker te genieten in een Wellness centrum waar luxe en aandacht voorop staan? Samen even lekker bijkomen, genieten van behandelingen en even de stress van alle dag van je af laten glijden en heerlijk samen ontspannen in een luxe ambiance. Dit is mogelijk in Noordwijk!

Beauty locatie

Schitterende beauty locatie op 100 meter van het Noordwijkse strand

Dit Wellness centrum in Noordwijk aan Zee is gevestigd in een schitterende locatie in de duinen en op slechts 100 meter van het strand. Een tot de verbeelding sprekend centrum waar de nadruk ligt op 'total wellbeing'. Een plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en om weer optimaal in balans te komen. Ook staat bij het Wellness centrum uw privacy hoog in het vaandel. Er vindt daarom geen naaktrecreatie plaats.

Het dragen van badkleding tijdens de arrangementen is verplicht voor toegang tot de sauna’s en het zwembad geldt een minimale leeftijd van 18 jaar of ouder.

Producten

U wordt door een team van zeer deskundige en gediplomeerde schoonheidsspecialisten verwend met het absolute topmerk comfort zone uit Italië. Hiermee zijn de behandelingen perfect af te stemmen op uw individuele wensen en behoeften.