Romantisch nachtje in een sfeervolle Herberg in de Achterhoek

Bij dit romantische nachtje weg in een sfeervolle herberg is inbegrepen:

  • Bij aankomst tussen 11:00 en 13:00 uur ontvangst met koffie/thee en krentewegge 
  • 1 Overnachting
  • 1x Een heerlijk Achterhoeks ontbijt
  • 1x Een 6-gangen verrassingsdiner
  • Sprankelend aperitief

Prijzen:
€ 114,40 p.p. bij 2 personen in een standaard hotelkamer.
€ 98,00 p.p. bij 3 tot 6 personen in een Familiekamer of familiesuite.

Toeslagen:

  • Toeslag bij verblijf op vrijdag: € 15,00 p.p.
  • Toeslag bij verblijf op zaterdag: € 35,00 p.p.
  • Upgrade naar comfortkamer: € 10,00 p.n. 
  • Upgrade naar suite: € 40,00 p.n. 
  • Toeslag eenpersoonskamer € 40.00 per kamer per nacht

Optioneel:
Fietshuur € 14,50 per fiets per dag
E-bike € 29,50 per fiets per dag

De prijs van dit romantische nachtje weg in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Romantisch genieten in Bronckhorst

Breng samen met uw geliefde een romantisch weekend door in Bronckhorst. Onder het genot van een sprankelend aperitief en 6-gangen verrassingsdiner kunt u een goed gesprek voeren. Bedenk tijdens het Achterhoekse ontbijt wat jullie willen ontdekken in de kleinste van Nederland of in het Achterhoekse landschap.

Overnachten in een historische herberg

In de herberg overnacht u in 1 van de elegante en modern uitgeruste kamers. De kamers zijn verspreid over de 1e verdiepingen van de 3 monumentale gebouwen. Alle kamers, 25 in totaal, zijn voorzien van modern sanitair en hedendaags comfort, zoals TV en gratis Wifi.

2-persoons Comfortkamer:

De meeste 2-persoons comfortkamers bevinden zich in het hoofdgebouw van de herberg, op de 1e verdieping van het monumentale hoofdgebouw. In de kamers kunt u de sfeer van het 15e-eeuwse pand aanschouwen. Sommige kamers zijn in Engelse countrystijl ingericht. Ons hoofdgebouw beschikt op de 2e verdieping ook over een familiekamer, deze kamer bevat 2 afzonderlijke slaapvertrekken met 1 gedeelde moderen badkamer met inloopdouche.
Daarnaast zijn er 2 comfortkamers in het Meestershuis gelegen. Deze kamers bevinden zich op de 1e verdieping van dit prachtige monumentale gebouw direct naast het hoofdgebouw gelegen naast de Bronkhorsterkapel. 

U overnacht in een 2-persoonsbed dat is opgemaakt als 2 aparte bedden. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche en badkamerbenodigdheden. Tevens is de kamer voorzien van gratis wifi.  

2-persoons Standaardkamer 4 Linden:

Aan de overkant van de herberg ligt Huis de 4 linden. Het huis beschikt over vier stamdaardkamers. In het huis liggen 4 kamers op de 1e verdieping. In deze kamers kunt u slapen in een bedstede van 200x160 cm. U kunt vanaf uw eigen dakterras op 2 van deze kamers genieten van een prachtig uitzicht over Bronckhorst. 

Suites:

Wij hebben maar liefst 8 suites verspreid over de 3 gebouwen.
Zo vindt u in het hoofdgebouw op de 1e verdieping de Dickenssuite, de Gouden Leeuw suite, de Seven in heaven suite uitgerust met romantisch hemelbed en de ruime familiesuite (geschikt voor 4 personen).

1 Suite vindt u op de begane grond in huis de 4 Linden welke ook voor minder validen zeer toegankelijk is. In het Meestershuis vindt u 1 suite op de 1e verdieping met prachtig uitzicht over het marktplein en de uiterwaarden van de Ijssel in de verte. En 2 suites op de begane grond waarvan 1 een eigen ingang heeft en beschikt over een keukentje en zithoek. Deze is geschikt voor 4 personen. 

Appartement  (2 tot 6/8 personen):

Op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken. De 2 slaapkamers (beiden voor 3 personen) bevinden zich op de 2e verdieping. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en separaat toilet. De bank in de woonkamer kunt u uitklappen tot 2-persoonsbed.

Sfeervol restaurant

In de herberg kunt u terecht voor een sfeervol verrassingsdiner. Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 9:00 uur t/m 22:00 uur. De lunch- diner- en dessert kaart zijn zorgvuldig geselecteerd door de chef. Er zit voor iedereen iets van zijn of haar smaak tussen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verrassingsmenu, uw eigen 3- of 4 gangenmenu samenstellen, of kies voor een heerlijk vegetarisch gerecht.

Terras: geniet van de heerlijke ingrediënten van het buitenleven onder genot van de mooie natuur op het terras. Hier kunt u op de zonnige dagen genieten van een heerlijke lunch of een luxe diner.