Romantisch Culinair Verwenarrangement – Droom ook eens weg in een Paleis

Bij dit Romantische en Culinaire Verwenarrangement is inclusief:

  • Per kamer ontvangt u bij vertrek een fles wijn
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x Een luxe 4-gangen diner
  • 1x Een luxe 5-gangen diner
  • 1x Een wijnarrangement op de dag van aankomst
  • 1x Een koffie met likeurtje

Prijs: vanaf € 223 p.p. op basis van een 2-persoons comfortkamer met douche.

Prijzen zijn per aankomstdag verschillend dus informeer naar de juiste prijs voor de datum die u wenst en welk kamertype u dan wenst voor uw romantische verblijf.

Het hotel beschikt over 15 parkeerplaatsen in parkeergarage Hofstaete, de kosten voor het parkeren zijn € 15,00 per auto per nacht. Het is niet mogelijk een parkeerplaats te reserveren.

De prijs van dit Romantische en Culinaire arrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Romantisch en Culinair genieten in Leeuwarden

Verwen uw geliefde met een romantisch weekendje en droom weg in het paleis gelegen in het stadscentrum van Leeuwarden. Ontdek de bijzonder gezellige Friese hoofdstad en neem lekker de tijd met uw geliefde voor de culinaire verwennerijen die de chef-kok u presenteert in de sfeervolle à la carte restaurants.

Het hotel en de faciliteiten

Midden in het centrum van de hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, is dit historierijke hotel-paleis gelegen. Het 4-sterren hotel is gevestigd in een voormalig paleis van de Koninklijke familie uit de 18e-eeuw. Door de jaren heen heeft het paleis vele bewoners gekend, het pand kent dan ook een rijke geschiedenis.

De hotelkamers zijn vorstelijk ingericht en u kunt hier dan ook prinsheerlijk wakker worden. Het hotel beschikt daarnaast over een culinair restaurant genaamd Us Heit, een historische binnentuin met terras en zalen voor private dining.

Genieten in Leeuwarden

Vanuit het hotel loopt u direct het historische centrum van Leeuwarden in. De stad beschikt over vele monumenten, kerken en tal van musea. Leeuwarden heeft een rijk Nassauverleden, dit is goed terug te zien aan de straten met een eeuwenoud karakter. Naast diverse musea, kent de stad ook genoeg winkels en boetiekjes.