Romantiek op een Buitenplaats en Golfen met uitzicht op een Kasteel

Bij dit 2-daagse Romantische Golfarrangement is inbegrepen:

  • Borrelplank
  • Fles Bubbels
  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • 1x Een 3-gangen keuze menu
  • 1 Greenfee voor 9 holes op Golfbaan The Mondial in Houten

Prijs: € 165,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijs van dit 2-daagse Romantische golfarrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Romantisch nachtje weg en Golfen

Even genieten van elkaar met dit romantische arrangement gecombineerd met 9 holes golfen. U wordt ontvangen met een borrelplank en een fles bubbels op de Buitenplaats in Driebergen. Hier dineert u 's avonds en verblijft u een heerlijk nachtje. De volgende dag na het ontbijt gaat u naar Houten om samen 9 holes te gaan golfen op golfbaan The Mondial.

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug

Optimaal genieten van de prachtige natuur en indrukwekkende historie.

De heuvels op de Utrechtse Heuvelrug zijn voor Nederlandse begrippen een flinke klim! Driebergen, Maarsbergen, Overberg, de Amerongse Berg, de Maarnse Berg. Waar vind je in ons land zo veel ‘bergen’? Veel professionele wielerploegen noemen dit gebied niet voor niets al jaren als favoriete trainingslocatie. Racefietsers en mountainbikers komen van heinde en verre.

Ook de recreatieve fietser en wandelaar kan eindeloos genieten op de Utrechtse Heuvelrug. Ontdek de paarse heidevelden en fiets over bospaden terwijl u de heuvels links laat liggen en van een afstandje bewondert. Genoeg variatie in deze omgeving. Voor wie nog meer afwisseling zoekt, liggen de uiterwaarden van de Kromme Rijn met weidse vergezichten op slechts een steenworp afstand.

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug staat alom bekend om haar diverse natuur. De pracht van het landschap ligt echter niet enkel in de flora van bos en heide, maar ook zeker in de fauna die de Heuvelrug bewoont.

De Buitenplaats

Midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug staat deze Buitenplaats. Centraal gelegen, goed bereikbaar en omringd door prachtige natuur.

U kunt hier overnachten in één van de 65 comfortabele hotelkamers. Alle kamers kijken uit op het omliggende groen en het hele hotel is gelijkvloers en daarmee dus ook zeer rolstoelvriendelijk. De kamers beschikken over douche en toilet, televisie, radio, telefoon en een kluisje.

U kunt kiezen voor een één- of tweepersoonskamer, maar we hebben ook mindervalidenkamers, driepersoonskamers, een bruidskamer en hotelbungalows.

9 Holes golfen in Houten

Golfen met uitzicht op het kasteel

Bij The Mondial in Houten kunt u golfen op een uitdagende 9 holes golfbaan. De zeer gevarieerde holes verleiden u te gaan voor het best mogelijke resultaat. Vaak met het sprookjesachtige uitzicht op Kasteel Heemstede. Hier ontdekt u waar u staat met uw golfspel. Als u de water- en bunkerpartijen of wasteland aea uit het spel weet te houden. 

De 9 holes zijn samen 2745 meter aan golfbaan. Welk spelniveau u ook heeft, u kunt hier optimaal genieten van golf.

De golfbaan ligt op zo'n 19 minuten rijden van de buitenplaats in Driebergen.