Romantiek in een Suite met het 4-daags Midweekarrangement

Bij dit 4-daags Romantisch Midweekarrangement is inbegrepen:

  • 3 overnachtingen in een prachtige Suite
  • 3x een luxe ontbijt
  • 2x een 3-gangen diner
  • Aankomst op zondag, maandag of dinsdag
  • Gratis gebruik van de hotelfaciliteiten
  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi

Prijs: € 399,50 p.p. op basis van een Suite

Dit arrangement is alleen boekbaar op de bovenstaande dagen.

De prijs van dit 4-daags Romantisch Midweekarrangement is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Het hotel

Het hotel ligt in het kleine Limburgse dorpje Slenaken en biedt accommodaties met uitzicht op het Gulpdal. Hier gaan begrippen als rust, ruimte en privacy gepaard met allure, stijl en warmte. Het hotel is omgeven met een grote tuin. U kunt ontspannen in de sauna, het solarium en het bubbelbad, of zwemmen in het binnenzwembad. Gasten kunnen na een romantische dag met zijn tweeën genieten van een drankje op het terras.

Kamers en Suites

De kamers en suites zijn smaakvol en royaal ingericht. Voorzien van bad of inloopdouche, toilet, flatscreen-televisie, safe, telefoon en balkon. Vanaf het ruime balkon heeft u een schitterend uitzicht over de natuurrijke Gulpvallei. De Suites bevinden zich in de villa naast het hotel. ‘s Morgens geniet u van een uitgebreid luxe ontbijtbuffet, gepresenteerd op een exclusieve wijze.

Even er tussen uit

Ga er samen tusssen uit en geniet van de prachtige omgeving van Slenaken. De centrale ligging van het hotel in deze regio biedt veel voordelen. Afstanden spelen hier geen rol, binnen een klein uur bent u in de Ardennen of de Eifel, Keulen, Antwerpen en Brussel. Binnen een half uur bent u in Aken, Luik, Valkenburg of Maastricht, de oudste stad van Nederland. Golfen, shoppen en kuren in een bijzonder decor. Limburg is een provincie om lief te hebben.