Play, Dine and Stay – 3-daags Golfarrangement in Noord Limburg – Hotel aan de golfbaan

Dit Play, Dine and Stay – Golfarrangement in Limburg is inclusief:

  • 2 Overnachtingen in een comfortabele hotelkamer
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • 2x Een heerlijk 3-gangen diner in de Brasserie L
  • 2x Een 18-holes greenfee op de Championship Course
  • Gebruik van oefenfaciliteiten en Par-3 Course

Prijs: € 435,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer Comfort.
Laagseizoen van 1 november tot 1 maart: € 369,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer Comfort.
1-persoonskamer toeslag: € 45,00 per kamer per nacht.
De prijs is exclusief de toeristenbelasting.

Geef bij uw reservering duidelijk aan op welke dag en hoe laat u wenst te golfen.

De prijs van dit Play, Dine and Stay – 3-daags Golfarrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Play, Dine and Stay - Hotel aan de golfbaan

De totaalbeleving, ultiem genieten in de natuur van het prachtige Limburg. Sluit uw sportieve avontuur op de golfbaan af met een heerlijk diner in Brasserie L en een overnachting in het hotel. Of u nu fanatiek komt golfen, uitgebreid wilt dineren of in stijl blijft overnachten: op deze locatie staat alles in het teken van het grote genieten.

De Hotelkamers

De kamers zijn voorzien van designmeubilair, luxe beddengoed en een flatscreen-tv. In de ochtendzon geniet u op uw balkon van het adembenemende uitzicht. In het restaurant staat een uitgelezen, vers ontbijt voor u klaar.

De standaardkamer beschikt over: airconditioning, boxspringbedden (losse bedden) voor 2 personen, extra lang bed, flatscreen-tv, kluisje, bureau, verwarming, inloopkast, vloerbedekking, haardroger, toiletartikelen, WC, badkamer, douche, wekker.

De comfortkamer beschikt over: airconditioning, boxspringbedden (losse bedden) voor 2 personen, extra lang bed, uitzicht op de golfbaan (deels), balkon (deels), flatscreen-tv, kluisje, bureau, verwarming, inloopkast, vloerbedekking (deels), haardroger, toiletartikelen, wc, badkamer, douche, bad, wekker.

De Suite beschikt over: airconditioning, boxspringbedden (losse bedden) voor 2 personen, extra lang bed, uitzicht op de golfbaan, flatscreen-tv, kluisje, bureau, verwarming, inloopkast, vloerbedekking, haardroger, toiletartikelen, wc, badkamer, douche, bad, wekker.

Brasserie L

In Brasserie L kunt u ongedwongen genieten in huiselijke sferen van heerlijke siezoensgerechten om met een glimlach huiswaarts te keren. De brasserie heeft een eenvoudige kaart met gerechten en wijnen waar u de hele dag van kunt genieten. Van een kop koffie met vlaai in de ochtend, soepen, salades en sandwiches voor de lunch en heerlijke bites en gerechten voor bij de borrel en het diner.

Grenzend aan hole 18 strijkt u neer op het grote zonnige terras. Bestel een frisse salade met een glas wijn en geniet van de natuur om u heen. Kom op adem tussen de holes door of geniet van een middagje in de natuur.

De Championship Course

De Championship Course, zowel uitdagend als gevarieerd en goed te spelen voor golfers van uiteenlopende handicapcategorieën. De 18 holes liggen in het rustige natuurgebied van de bossen, ver van verkeerslawaai. De natuurlijke begrenzing wordt enerzijds gevormd door het bos, anderzijds door de meanderende Tungelroysche beek. Het meest in het oog springende kenmerk is de grote verscheidenheid aan loof- en naaldbomen, die de baan in elke jaargetijde weer een ander aanzien geeft.

Er zijn uitstekende oefenfaciliteiten waar onder een aantrekkelijke Par 3 (9 holes), die ook gebruikt kunnen worden door minder gevorderde golfspelers.