Overnachten in Zeddam en Golfen bij de Keppelse Golfclub – Golfweekend in het Montferland

Bij dit Golfweekend in het Montferland is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een 4-gangen menu
  • 1x Een greenfee voor 18 holes golfen bij de Keppelse golfclub

Prijs: € 163,25 p.p. op basis van een 2-persoonskamer. 
Geef bij uw reservering door op welke dag u wilt starten met golfen. 

Prijs op basis van een single kamer: € 173,25 p.p.
Prijs op basis van een tweepersoonskamer voor alleengebruik: € 207,00 p.p.
Toeslag kamer met balkon of terras € 5,00 per kamer per nacht

De prijs van dit Golfweekend in het Montferlandis geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Golfweekend in het Montferland

Golfweekend in het Montferland. Heerlijk een korte break in een prachtige groene omgeving. Golfen in het coulisselandschap van de Achterhoek en overnachten in het sfeervolle Zeddam. Het hotel is van oudsher een echt familiehotel, gelegen in een prachtig stukje Nederland waar gastvrijheid de gewoonste zaak van de wereld is. U kunt hier al fietsend de prachtige en bosrijke omgeving verkennen.

Heerlijk overnachten in een familiehotel

Het hotel is van oudsher een echt familiehotel, gelegen in een prachtig stukje Nederland waar gastvrijheid de gewoonste zaak van de wereld is. U kunt hier al fietsend de prachtige en bosrijke omgeving verkennen. Maar u kunt ook lekker in het hotel blijven, onderuitgezakt met een goed boek en/of met een ontspannend muziekje op de achtergrond.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de speerpunten van ons hotel.

Alle sfeervol ingerichte kamers zijn voorzien van douche, toilet, kleurentelevisie, gratis interneten telefoon. In een deel van het hotel is een lift beschikbaar. Het hotel is rolstoeltoegangelijk.

Golfen bij de Keppelse Golfclub

Midden in het pittoreske dorpje Hoog-Keppel, vindt u de Keppelse Golfclub. De golfbaan van de Keppelse is prachtig gelegen in het coulisselandschap van de Gelderse Achterhoek. De 96 jaar oude club is gastvrij en vriendelijk, zoals de hele regio. De 18 holes liggen heerlijk aan de rand van bossen, waardoor je tijdens het golfen geniet van alle rust.

De Keppelse Golfclub is een van de oudste golfclubs van Nederland. Al sinds 1926 kan er worden afgeslagen in Hoog-Keppel. Sinds 2011 is de 9-holes baan uitgebreid naar een prachtige 18 holes baan. De faciliteiten zijn de laatste jaren flink gemoderniseerd en de baan ligt er fraai bij. Met een nieuw clubhuis voldoet deze baan aan alle eisen voor een heerlijke ochtend, middag of avond golfen.