Origineel Giethoorn arrangement – Bedrijfsuitje met varen, eten en VR-game

Bij dit Origineel Giethoorn bedrijfsuitje is inbegrepen:

  • Ontvangst met een warme consumptie en boerenbrok
  • 2 uur huur kano of fluisterboot
  • Build Your Own 3-gangen menu High Burger, Barbecue
  • Virtual reality spel

Prijs: € 58,00 p.p. op basis van minimaal 4 en maximaal 100 personen.
Avond variant + € 9,50 p.p.

Geef bij uw reservering de keuze door voor het ochtend, middag of avond programma,

Dit prijs van dit Origineel Giethoorn arrangement is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Origineel Giethoorn arrangement

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje naar Giethoorn. Combineer het ouderwetse varen met het ons nieuwe VR-Game. Onze programma is geschikt voor jong en oud. Maak kennis met ons Burgers en Grill restaurant in het centrum van Giethoorn, de ideale startlocatie voor jullie bedrijfsuitje.

Burgers en Grill in Giethoorn

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke Build-your-own-burger of Hotdog in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Programmamogelijkheden:

Ochtendprogramma:

10.00 uur: de dag begint om met een warme consumptie naar keuze en boerenbrok

10.30 uur: u wandelt naar de kade voor een tocht van 2 uur met de fluisterboot of kano. (rondvaart van 1 uur is ook mogelijk)

13.30 uur: bij terugkomst kunt u even bijkomen tijdens de VR-lunch. De lunch 3-gangen Build Your Own Burger, high burger of luxe koffietafel met soep en kroket wordt in 3-gangen geserveerd en speel je een Virtaual reality spel naar keuze.

15.30 uur: geschat einde en tijd om het dorp te gaan bezoeken.

Middag programma:

13.30 uur: de dag begint om met een warme consumptie naar keuze en boerenbrok.

14.00 uur: u wandelt naar de kade voor een tocht van 3 uur met de fluisterboot of kano (rondvaart van 1 uur is ook mogelijk).

17.00 uur: bij terugkomst kunt u even bijkomen tijdens de VR-lunch. De lunch 3-gangen Build Your Own Burger, high burger of barbecue 1 wordt in 3-gangen geserveerd en speel je een Virtual reality spel naar keuze.

19.30 uur: geschat einde 

Avondprogramma

17.00 uur: de avond begint met een kop soep naar keuze en een mini burger.

17.30 uur: u wandelt naar de kade voor een tocht van3 uur met de fluisterboot of kano (rondvaart van 1 uur is ook mogelijk).

20.30 uur: bij terugkomst kunt u even bijkomen tijdens de VR-lunch. De lunch 3-gangen Build Your Own Burger, high burger of barbecue 1 wordt in 3-gangen geserveerd en speel je een Virtual reality spel naar keuze.

22.30 uur: geschat einde

Virtual reality spellen naar keuze:

  • Virtual reality Moordspel
  • La Casi di Papel