Ontmasker de mol met aansluitend gezellig samen Pizza bakken

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Themaspel met opdrachten
  • Pizza’s bakken
  • Totale programma (inclusief eten) duurt ongeveer 5,5 uur

Prijs: € 57,00 per persoon.
Te boeken vanaf minimaal 10 personen.

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2023.

Ontmasker de mol

Wie is . . . jullie mol? Geef je ogen goed de kost en let op alles wat er verdacht uit ziet! Want wees nou eerlijk, je vrienden of collega’s ken je door en door dus zo moeilijk kan het ontmaskeren van de Mol toch niet zijn?

Wie wordt de mol?

Iedereen in de groep ontvangt van de begeleider een envelop met brief. De begeleider heeft de Mol uitgekozen die een andere uitleg inde brief krijgt dan de rest. In de brieven staat hoe de rollen vervuld kunnen worden. Kan de mol zijn opdracht geheim houden?

Ontmasker de mol

Tijdens het spel moeten allerlei opdrachten worden uitgevoerd. De Groep zal moeten samenwerken om de opdrachten zo goed mogelijkuit te voeren. Maar, één van de groepsleden is de Mol, en die heeft alsopdracht om de opdrachten te saboteren. De Mol moet dit doenzonder dat de anderen dit doorhebben.

Ben jij de Mol op het spoor?

In diverse rondes moet de groep samenwerkingsopdrachten uitvoeren en moet er in een ondergronds gangenstelsel een opdracht worden uitgevoerd. Na elke ronde is er een vragenronde, waarin je de kans hebt om te laten zien dat je de Mol op het spoor bent. Maar, bij de eerste vragenronde vallen er al een aantal personen af. Zij zijn uitgeschakeld, maar kunnen bij het laatste spel terug komen. Als de Mol dat wil...