Ontdek Montferland – 3-daags Fietsarrangement

Dit 3-daags Fietsarrangement in Montferland is inclusief:

  • Ontvangst met kopje koffie of thee
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een luxe ontbijt
  • Fietsroutes van de omgeving

Prijs: € 105 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Indien gewenst kunt u fietsen bijhuren bij het arrangement.

De prijs van dit 3-daagse Fietsarrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Genieten in Montferland

Heerlijk een lang weekend fietsen in het mooie Montferland met een van de mooiste stukjes natuur van Nederland. Onze Bed and Breakfast is het perfecte startpunt voor mooie fietstochten door de Achterhoek en de Montferlandse natuur. In alle seizoenen is het hier genieten van de prachtige natuur en bosrijke omgeving.

Het Bed and Breakfast

Onze Bed and Breakfast ligt aan de rand van het Gelderse dorp Zeddam in het mooie Montferland. Wij hebben twee sfeervolle ingerichte slaapkamers met ieder een eigen moderne badkamer. Je hebt een mooi uitzicht over de weilanden met onze kippen en het Bergherbos. Deze verbouwde boerderij is een mooie plek om te genieten van de rust en de natuur.

De mooie omgeving

Het Montferland is een is een bosrijke heuvelachtige omgeving waar je heerlijk kunt genieten van de natuur. Naast de natuur kan je ook qua cultuur en historie je hart ophalen in Montferland. In Montferland vind je de meerdere locaties met "spannende geschiedenis" zoals de Grafelijke molen. De Grafelijke molen stamt uit de 15e eeuw en is daarmee de oudste, nog bestaande torenmolen van Nederland. De andere molen is De Volharding, een beltmolen uit 1891. Het Duitse dorp Elten of het leuke stadje Emmerich am Rhein zijn vlak bij en liggen net over de grens. Het is zeker de moeite waard om deze te bezoeken.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
  • 8
    Wil Heldoorn

    B en B "mooi Montferland" was een prachtige locatie met een hele aardige en kundige gastvrouw en gastheer. Mooie locatie en een mooi gebied om te fietsen en te wandelen.