Ontdek Doesburg en overnacht in een sfeervolle Boerderij

Bij dit ontdek Doesburg arrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en wat lekkers
  • Duo-Relax Massage van 50 minuten (Rug-nek-schouder massage en een Lavendel rugpakking)
  • Bezoek Hanzestad Doesburg met prachtige historische straatjes en winkeltjes met stadsplattegrond
  • Aperitief in Restaurant Het Arsenaal 1309, oud-klooster uit 1343
  • Een 4-gangen Dutch Cuisine Diner inclusief wijn-bier- of Botanisch arrangement
  • Koffie/Thee na afloop
  • Overnachting in een luxe gastenkamer (voor maximaal 2 personen) inclusief e-bike
  • 1x Een uitgebreid Streekproducten ontbijt van de Liemerse Boerderijen

Prijs: € 169,00 p.p. op basis van minimaal 2 personen.

De prijs van dit Ontdek Doesburg arrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Culinaire ontdekking Hanzestad Doesburg

Begin uw mini vakantie goed met een DUO massage in onze salon. Helemaal ontspannen gaat u vervolgens hanzestad Doesburg ontdekken. Bekijk de prachtige gevels en wandel door de historische straatjes en bezoek de leukste winkeltjes. Sluit uw wandeling af bij het Arsenaal voor een diner en kom daarna tot rust in onze boerderij.

Massagesalon en Wellness

Bent u ook wel eens toe aan een relaxmoment? Wanneer u verblijft bij onze B&B komt u heerlijk tot rust in één van onze wellnessfaciliteiten. Daarnaast bieden wij verschillende massages aan. U kunt gaat genieten van een heerlijke Duo-Relax massage van 50 min. Denk daarbij aan een rug-, nek-, schoudermassage en een lavendel rugpakking. u kunt upgraden naar de 90 min. De Luxe behandeling incl gezichtmassage, voetreflex en meditatiemoment. Deze behandelingen zijn optioneel bij te boeken.

Op het 65m2 wellnessplein geniet u geheel privé van een zoutsteen Himalaya sauna, verwarmt u uw de spieren en gewrichten in de speciale full spectrum infraroodsauna, warmt u zich op in de jacuzzi en stoomt u heerlijk in het Turks stoombad.

Luxe gastenkamers

Kamertype De Veluwe (begane grond): met prachtig uitzicht richting de Veluwe, heerlijke boxspring (1.60×2.00), een zitje met de koffie/thee faciliteiten, tv en eigen luxe badkamer met stoom-douchecabine, dubbele wastafel en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst.

Kamertype De Achterhoek (1e verdieping): met zitje, heerlijke boxspring (1.60×2.00), koffie/thee hoekje, tv en een eigen luxe badkamer voorzien van: douchecabine met massage jets, dubbele wasbak en toilet. Onze natuurlijke mini-badproducten en baddoeken worden dagelijks vervangen indien u dit wenst.