Natuurtocht Weerribben-Wieden – Teamuitje in Giethoorn

Dit arrangement is inclusief:

  • Een warme consumptie naar keuze en appelgebak met slagroom
  • Een rondvaart van 2 uur
  • Uitgebreide picknick

Prijs: € 32,50 p.p. op basis vanaf minimaal 20 personen
€ 34,50 p.p. voor groepen tussen de 10 en 20 personen

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met utizondering van de feestdagen.

Natuurtocht Weerribben-Wieden

Trek erop uit met uw team en geniet van een adembenemende natuurtocht door het schitterende en waterrijke Giethoorn. Deze unieke bestemming, ook wel bekend als het "Venetië van het Noorden", is een ware parel die u absoluut eens gezien moet hebben. 

Giethoorn staat bekend om zijn schilderachtige grachten, idyllische bruggetjes en charmante rietgedekte boerderijen. Het is een plek waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en waar de natuurlijke schoonheid alle zintuigen prikkelt. Tijdens de rondvaartboottocht kunt u zich vergapen aan de serene rust en de ongerepte pracht van dit authentieke natuurgebied.

Het programma

U wordt ontvangen in Giethoorn of op de rondvaartboot met een warme consumptie naar keuze en een appelgebak met slagroom. Aansluitend gaat u een rondvaart maken van 2 uur door de oude dorpskern en het natuurgebied onder het genot van een uitgebreide picknick. De natuurtochten zijn het hele jaar mogelijk (zolang er geen ijs ligt) en is al te boeken vanaf 6 personen.
Vanaf 10 personen is het mogelijk om uw eigen afvaarttijd af te spreken. De reguliere en het aantal afvaarttijden wisselen dagelijks.

Terwijl u langs de kalme waterwegen vaart, omringd door weelderige groene oevers en kleurrijke waterlelies, zult u versteld staan van de rustgevende atmosfeer die Giethoorn te bieden heeft. De professionele gids aan boord zal u voorzien van interessante feiten en verhalen over de geschiedenis, de cultuur en de natuurlijke kenmerken van dit betoverende landschap.

De natuurtocht door Giethoorn biedt niet alleen een visueel spektakel, maar ook een mogelijkheid tot teambuilding en het versterken van de band tussen collega's. Samen met uw team kunt u genieten van de rustige omgeving, de frisse lucht en de prachtige uitzichten, terwijl u ontspannen gesprekken voert en herinneringen creëert die nog lang zullen blijven hangen.