Nachtje weg met vriendinnen in Leeuwarden – Overnachten in een stadshotel in Friesland

Dit Nachtje weg met vriendinnen in Leeuwarden is inclusief:

  • Overnachting in een Comfortkamer
  • 1x Een heerlijk ontbijt
  • 1x Een high Tea in het Grand Cafe
  • 1x Een glas bubbels in het Grand Cafe

Prijs: € 90,00 p.p. op basis van een Comfortkamer voor 2 personen.
€ 10,00 p.p. toeslag vrijdag en zaterdag.
De prijs is exclusief de toeristenbelasting.

De prijs van dit Nachtje weg met vriendinnen in Leeuwarden is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Verblijf in hartje Friesland!

Samen met uw vriendin een nachtje weg in de bruisende stad Leeuwarden in Friesland! Dit Vriendinnenarrangement biedt niet alleen de mogelijkheid om te overachten in een stadshotel, maar ook om de stad op een unieke manier te ervaren. Hier krijgt u de kans om te genieten van de beste winkelervaringen die de stad Leeuwarden te bieden heeft! Geniet na een dagje shoppen van een heerlijke High Tea in het Grand Café!

De bruisende stad Leeuwarden

Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van het toffe aanbod dat Leeuwarden te bieden heeft.

Miniature People Route: Een wandelroute door Leeuwarden waarbij u op zoek gaat naar miniatuurfiguren die verstopt zijn in de stad. Deze route is erg leuk voor jong en oud en laat u op een speelse manier de stad ontdekken.

Friese Food Tour: Tijdens deze tour maakt u kennis met de lokale keuken van Friesland. U bezoekt verschillende eetgelegenheden en proeft typisch Friese gerechten en lekkernijen. Een smakelijke manier om de cultuur van Friesland te ervaren.

Elektrische sloep: Een ontspannen manier om Leeuwarden vanaf het water te verkennen. Met een elektrische sloep vaart u door de grachten en krijgt u een uniek perspectief op de stad. Onderweg kunt u genieten van de mooie omgeving en wellicht zelfs enkele bezienswaardigheden vanaf het water bewonderen.

City bikes: Leeuwarden is een fietsvriendelijke stad en er zijn dan ook verschillende plekken waar u fietsen kunt huren. Met een city bike kunt u gemakkelijk de stad verkennen en komt u op plekken waar u anders misschien niet zou komen. Daarnaast is het een duurzame manier van transport die goed past bij de groene en duurzame filosofie van Leeuwarden.

Het Grand Café

Welkom in het oude Postkantoor van Leeuwarden, de plek waar, los van het interieur en het historische karakter, de kwaliteit van het eten en drinken het allerbelangrijkste is. Geniet van een heerlijke High Tea die bestaat uit 4 rondes met de heerlijkste koude, warme, hartige en zoete gerechten.