Nachtje weg en dagje shoppen in de historische stad Leeuwarden

Dit Shopping arrangement in Leeuwarden is inclusief:

  • 1 Overnachtingen in het centrum van Leeuwarden
  • 1x Een uitgebreid ontbijt
  • Informatie van de omgeving

Prijs: vanaf € 89 p.p. op basis van een 2-persoons comfortkamer met douche.

Prijzen zijn per aankomstdag verschillend dus informeer naar de juiste prijs voor de datum die u wenst.

De prijs van dit Shopping arrangement in Leeuwarden is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Nachtje weg en dagje winkelen in Leeuwarden

De stad Leeuwarden beschikt over een enorme schat aan historie. Dat is terug te zien aan de eeuwenoude straten, gevels en monumentale panden. Daarnaast vindt u in de Friese hoofdstad vele winkels, terrassen, theaters en bioscopen. Ook beschikt Leeuwarden over een prachtig Fries natuurgebied bestaande uit watergebieden en bossen.

Het hotel en de faciliteiten

Midden in het centrum van de hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, is dit historierijke hotel-paleis gelegen. Het 4-sterren hotel is gevestigd in een voormalig paleis van de Koninklijke familie uit de 18e-eeuw. Door de jaren heen heeft het paleis vele bewoners gekend, het pand kent dan ook een rijke geschiedenis.

De hotelkamers zijn vorstelijk ingericht en u kunt hier dan ook prinsheerlijk wakker worden. Het hotel beschikt daarnaast over een culinair restaurant genaamd Us Heit, een historische binnentuin met terras en zalen voor private dining.

Genieten in en om Leeuwarden

Vanuit het hotel loopt u direct het historische centrum van Leeuwarden in. De stad beschikt over vele monumenten, kerken en tal van musea. Leeuwarden heeft een rijk Nassauverleden, dit is goed terug te zien aan de straten met een eeuwenoud karakter. Naast diverse musea, kent de stad ook genoeg winkels en boetiekjes.