Moordspel Diner in Amsterdam

Bij dit Moorddiner in Amsterdam is inbegrepen:

  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

Prijzen:
vanaf 6 personen € 69,50 p.p. inclusief BTW

Tijdsduur: 4 uur.
Minimum aantal personen: 6.

De prijs van dit Moorddiner in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2023.

Een avondje uit

Een heerlijk diner met een prettig gezelschap in een gezellige sfeer. Zomaar een avond, zomaar een restaurant, zomaar een gezelschap en dan....

Moord!

Het dode lichaam van een man! Een moord zo lijkt het! SCHRIK! Recherche over de vloer! Weg gezelligheid! Uw gezelschap is de enige getuige en ... de enige verdachte!! Wie is de moordenaar?

Wie is de dader, wie is verdachte?

Vanaf nu kunt u niemand meer vertrouwen, iedereen is verdacht. Dus ù ook! Uw buurman is misschien wel een moordenaar...! Maar hij verdenkt ù misschien wel van deze moord..! De Verdachten En het ergste is... iedereen heeft een motief! Ja, u ook! Want had u niet ooit eens.... Leugens, verraad en oude onuitgesproken vetes komen boven tafel Wie kun je nog vertrouwen? En...bent u zèlf werkelijk wie u zegt dat u bent? De Dader Wordt de moordenaar ontmaskerd en daarmee deze gruwelijke misdaad opgelost? Of moet u uiteindelijk toch maar uit u zelf bekennen...

Het moordspel

Met het spannende themafeest "Moordspel Diner" neemt u deel aan het meest ultieme bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje. Tijdens dit arrangement zult u volledig opgaan in een ongelooflijk spannend moordverhaal. Met behulp van prachtige professionele kostuums en schitterende verhalen en plots kunt u zich volledig in- en uitleven bij het onderzoeken en oplossen van een net gepleegde misdaad. U bent wie u speelt! Beleef dit ultieme moord evenement en geniet intussen van een uitgebreid diner in een van de sfeervolle restaurants in Amsterdam.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
  • 8
    R. van der Meer

    Een enerverende avond met een moord als uitgangspunt. We hebben veel gelachen. Onverwachte kwaliteiten van de collegae kwamen aan het licht! Het eten was goed, dhr Oresti van Oresti\\\'s Taverne was zeer vriendelijk en behulpzaam. De acteurs en dhr Oresti waren flexibel in het meedenken om het programma te verkoren, dat was erg prettig. Enige nadeel is de parkeergarage in de buurt, deze is wel erg duur (Heinikenplein in Amsterdam), 1 avond kostte 17,50 euro! Met openbaar vervoer was het redelijk goed bereikbaar. Concluderend een ideaal uitje om bijvoorbeeld met collegae te doen, waarbij je elkaar beter leert kennen!