3 Daags Uitwaai arrangement aan het strand in Schoorl

Dit 3-daags Uitwaai arrangement in Schoorl is inclusief:

  • Ontvangst met bittergarnituur
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een heerlijk 3-gangen à la carte diner
  • Gratis fiets- en wandelroutes
  • Gratis wifi

Prijs: vanaf € 179,95 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijzen varieren sterk per aankomstdatum dus informeer welke prijs uw gewenste aankomstdatum heeft.

De prijs van dit 3-daags Uitwaaiarrangement in Schoorl is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van feestdagen.

Heerlijk genieten aan het strand in Schoorl

Dit hotel in Schoorl ligt 15 minuten fietsen door de mooiste duinen verwijderd van strand en zee. De zee vlakbij, de duinen als achtertuin. Ideaal voor een ontspannend weekendje of zo even een paar dagen er tussen uit en relaxen en uitwaaien aan de kust in Schoorl.

Wat is er te doen?

U kunt hier heerlijk uitwaaien langs het strand, de zee proeven om vervolgens te genieten van de warmte en ambiance van dit sfeervolle hotel. Alle kamers zijn voorzien van toilet, telefoon en weksysteem, douche of bad, tv & radio. In ons restaurant 'De kanunnik’ kunt u prins heerlijk dineren, waarna u aansluitend een drankje kunt nuttigen in onze bar 'De Trappist’. Hier ontdekt u een ruime keuze aan biersoorten en overige dranken.

Het hotel

Hèt hotel in Schoorl ligt 15 minuten fietsen door de mooiste duinen verwijderd van strand en zee. De zee vlakbij, de duinen als achtertuin. Ideaal voor een ontspannend weekje of weekend weg.

De kamers

Het hotel beschikt over 86 luxe hotelkamers, alle kamers zijn voorzien van badkamer, balkon of terras, telefoon met directe buitenlijn en ISDN-aansluiting. Alle kamers zijn ingericht met behaaglijk aandoend kersenhout.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
11 reviews