Moeder en Dochter relaxarrangement met heerlijke behandelingen in Noordwijk

Dit Moeder en dochter relaxarrangement in Noordwijk is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee met wat lekkers
  • Gezichtsbehandeling van 40 minuten
  • Hoofdhuidmassage
  • Rug, nek, schoudermassage van 25 minuten
  • Rugscrub

Prijs: € 114,00 p.p.

Duur arrangement 70 minuten en gebruik wellness is niet inbegrepen.

U kunt het arrangement nog uitbreiden met een lunch voor € 22,50 per persoon of met Wellness entree voor € 38,50 (wellness vanaf 18 jaar)

De prijs van dit Moeder en Dochter relaxarrangement in Noordwijk is geldig tot en met 31 december 2023.

Moeder - dochter relaxarrangement in Noordwijk

Verras jouw moeder of dochter met dit heerlijke relaxarrangement waarbij u samen geniet van een gezichtsbehandeling, hoofdhuidmassage, rug, nek, schoudermassage en rugscrub. Laat u lekker even masseren en ontspan! Voor of na uw relaxmoment kunt u nog lekker even het strand op gaan in Noordwijk voor een strandwandeling. Geniet van dit moeder - dochter moment!

Beauty locatie

Schitterende beauty locatie op 100 meter van het Noordwijkse strand

Dit Wellness centrum in Noordwijk aan Zee is gevestigd in een schitterende locatie in de duinen en op slechts 100 meter van het strand. Een tot de verbeelding sprekend centrum waar de nadruk ligt op 'total wellbeing'. Een plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en om weer optimaal in balans te komen. Ook staat bij het Wellness centrum uw privacy hoog in het vaandel. Er vindt daarom geen naaktrecreatie plaats.

Het dragen van badkleding tijdens de arrangementen is verplicht voor toegang tot de sauna’s en het zwembad geldt een minimale leeftijd van 18 jaar of ouder.

Producten

U wordt door een team van zeer deskundige en gediplomeerde schoonheidsspecialisten verwend met het absolute topmerk comfort zone uit Italië. Hiermee zijn de behandelingen perfect af te stemmen op uw individuele wensen en behoeften.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
  • 8
    Anoniem

    Heerlijke behandeling met vriendelijk personeel.