Met de hele club in de pub en keuze uit Pubquiz – Familie Bingo – Prison Escape Challenge

Bij met de hele club in de pub is inbegrepen:

  • Koffie/thee en boerenbrok
  • Keuze uit: een Pubquiz, muziekquiz, Familie Bingo of Prison Escape Challenge
  • Een uitgebreid borrelgarnituur

Prijs: € 17,50 p.p. en is mogelijk vanaf 8 personen.

Kiest u voor de bingo dan geldt daarvoor een minimum aantal van 15 personen.

Uitbreidingsmogelijkheden:

Het is mogelijk om bovenstaand arrangement uit te breiden met een lunch, diner of barbecue. Vanaf + € 18,50 p.p.

De prijs van dit keuze programma is geldig tot en met 31 december 2022.

Met de hele club in de pub

Het gezelligste familie of vrienden arrangement van Nederland in een sfeervol restaurant, waarbij u gezellig samen komt (binnen de bekende restricties). Na een ontvangst met koffie/thee en boerenbrok, komt de Quizmaster, Bingomaster of Cipier van dienst de zaal binnen en begint de uitdaging van de dag.

Programmavoorbeeld

Dit arrangement kan op ieder gewenst tijdstip starten. 

De dag begint met koffie/thee en boerenbrok. Na ongeveer 15 minuten zal één van de volgende activiteiten starten:

  1. De restaurants Weerribben-Wieden pub quiz: In 1,5 uur worden de teams getest op hun kennis van muziek, sport algemene zaken en wereldkennis. Welk team beschikt over de meeste kennis?
  2. De familie Bingo: Een ouderwetse middag of avond Bingo maar dan net iets anders. U brengt zelf de prijzen aan (liefst met een leuke anekdote of verhaal), iedereen stelt hun eigen Bingo kaart samen en vervolgens start de bingo middag/avond. "Gewone" Bingorondes worden afgewisseld met leuke, aparte en hilarische bingo rondes. 
  3. Prison Escape challenge: Het gezelschap zit in de voorselectie om in aanmerking te komen voor een functie binnen de Prison Break organisatie. Aan de hand van een ontsnappings case van één van de grootste criminelen die Prison Break Paasloo heeft opgesloten, worden uw vaardigheden getest. Welk team beschikt over de beste capaciteiten?
  4. Wie heeft de meeste muzikale kennis van uw gezelschap? Kom hier achter tijdens de wervelende muziekquiz van Restaurants Weerribben-Wieden

Tijdens de quiz wordt er een uitgebreid borrelgarnituur geserveerd.

Genieten in de Weerribben

Dit restaurant is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Een familierestaurant bij uitstek. Bekijk alle dagjes uit en familie uitjes, of geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart!.

De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. Een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan.

Wij zijn meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u. Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten: Dat is waar wij voor staan.