Met de hele club in de pub en keuze uit Pubquiz – Familie Bingo – Prison Escape Challenge

Bij met de hele club in de pub is inbegrepen:

  • Koffie/thee en boerenbrok
  • Keuze uit: een Pubquiz, muziekquiz, Familie Bingo of Prison Escape Challenge
  • Een uitgebreid borrelgarnituur

Prijs: € 25,00 p.p. en is mogelijk vanaf 8 personen.

Kiest u voor de bingo dan geldt daarvoor een minimum aantal van 15 personen.

Uitbreidingsmogelijkheden:

Het is mogelijk om bovenstaand arrangement uit te breiden met een lunch, diner of barbecue. Neem contact op voor de mogelijkheden.

De prijs van dit keuze programma is geldig tot en met 31 december 2023.

Met de hele club in de pub

Het gezelligste familie of vrienden arrangement van Nederland in een sfeervol restaurant, waarbij u gezellig samen komt (binnen de bekende restricties). Na een ontvangst met koffie/thee en boerenbrok, komt de Quizmaster, Bingomaster of Cipier van dienst de zaal binnen en begint de uitdaging van de dag.

Programmavoorbeeld

Dit arrangement kan op ieder gewenst tijdstip starten. 

De dag begint met koffie/thee en boerenbrok. Na ongeveer 15 minuten zal één van de volgende activiteiten starten:

  1. De restaurants Weerribben-Wieden pub quiz: In 1,5 uur worden de teams getest op hun kennis van muziek, sport algemene zaken en wereldkennis. Welk team beschikt over de meeste kennis?
  2. De familie Bingo: Een ouderwetse middag of avond Bingo maar dan net iets anders. U brengt zelf de prijzen aan (liefst met een leuke anekdote of verhaal), iedereen stelt hun eigen Bingo kaart samen en vervolgens start de bingo middag/avond. "Gewone" Bingorondes worden afgewisseld met leuke, aparte en hilarische bingo rondes. 
  3. Prison Escape challenge: Het gezelschap zit in de voorselectie om in aanmerking te komen voor een functie binnen de Prison Break organisatie. Aan de hand van een ontsnappings case van één van de grootste criminelen die Prison Break Paasloo heeft opgesloten, worden uw vaardigheden getest. Welk team beschikt over de beste capaciteiten?
  4. Wie heeft de meeste muzikale kennis van uw gezelschap? Kom hier achter tijdens de wervelende muziekquiz van Restaurants Weerribben-Wieden

Tijdens de quiz wordt er een uitgebreid borrelgarnituur geserveerd.

Genieten in de Weerribben

Dit restaurant is gevestigd in een voormalige boerenhofstede, gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk) aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden. De boerenhofstede biedt plaats aan een Leffe Café, gezellige serre en diverse zalen met ieder een eigen terras gedeelte. De diverse terrassen, waarvan er een aantal grenzen aan ene grote waterpartij, bieden voldoende afwisseling voor zowel families met kinderen als vriendengroepen of kleine gezelschappen zonder kinderen.

Een echt familie restaurant waar je in alle rust kunt lunchen, loungen en dineren, maar in combinatie met de speelzolder, speeltuin en diverse speeltoestellen ook zeer geschikt is om lekker met de kinderen uit eten te gaan.

Met het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en bos/heide gebied de Woldberg/Eese als achterland in combinatie met een breed aanbod aan activiteiten, biedt ’t Binnenhof u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.