Meerdaags vergaderen in het kleinste stadje van Nederland – 32 uurs arrangement

Bij dit meerdaags vergaderarrangement is inbegrepen:

  • 2 dagen zaalhuur
  • Ontvangst van de gasten met koffie, thee en krentenwegge
  • Tijdens de bijeenkomst koffie, thee, mineraalwater, koekjes, mints en fruit in de vergaderruimte
  • 2x Een lichte warme lunch
  • 1x 4-gangen diner
  • 1x Overnachting om een 2-persoonskamer voor alleen gebruik
  • 1x Ontbijt 

Prijs: € 225,00 p.p. exclusief BTW bij een minimale deelname van 5 personen. 

Het 32 uurs vergaderarrangement kan worden gecombineerd met een activiteit. Hierbij kunt u denken aan solex-of scootertour, kleiduif- of kruisboogschieten, een bezoek aan de Bronckhorster bierbrouwerij of een wijnproeverij.

De prijs van dit meerdaags vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vergaderen in het kleinste stadjevan Nederland

Een keer anders meerdaags vergaderen dan in een standaard locatie. In het kleinste stadje van Nederland kunt u meerdaags vergaderen in onze historische herberg. De herberg is de ideale locatie om een inspirerende vergadering of conferentie te houden. Onder het genot van een 4-gangen diner kunt u deze inspirerende dag afsluiten. 

Sfeervolle vergaderruimtes

De historische herberg in Bronckhorst beschikt over twee geschikte vergaderruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen en conferenties.

Heerenkamer: van de herberg is het oudste gedeelte de burgemeesterwoning uit 1575. De opkamer van de burgemeesterswoning is tegenwoordig in gebruik als 'Heerenkamer'. Net als in de Gelagkamer pronkt er een open haard met een authentiek en origineel 18-eeuw tegeltableau. In de 'Heerenkamer' kunt u een vergadering houden tot circa 12 personen of kleine conferentie houden in een mooie sfeervolle ruimte.

De Deel: deze kamer is de voormalige stalruimte van de boerderij (1650). Met oog voor detail en behoud van authenticiteit is deze ruimte omgetoverd tot een grote brasserij. Overdag kunt u hier genieten van smaakvolle gerechten van de kleine kaart. De grote open baard brandt als het buiten guur en koud is. Deze ruimte is bijzonder geschikt voor grote vergaderingen of conferenties.

Overnachten in een historische herberg

In de herberg overnacht u in één van de elegante en modern uitgeruste kamers. De kamers zijn verspreid over de 3 monumentale gebouwen. Alle kamers, 25 in totaal, zijn voorzien van modern sanitair en hedendaags comfort, zoals TV en gratis Wifi.

15 kamers bevinden zich in het hoofdgebouw, waaronder ook een ruim appartement.

5 kamers vindt u in hte Meestershuis, waarvan er 2 op de begane grond zijn.

5 kamers vindt u in huis de 4 Linden, waarvan er 1 op de begane grond is.