Meerdaags vergaderen in het bruisende centrum van Eindhoven

Bij dit Meerdaags vergaderarrangement in Eindhoven is inbegrepen:

 • 1 Overnachting
 • 1x Een heerlijk ontbijt
 • 1x Een 3-gangen diner menu de chef
 • 2 dagen zaalhuur
 • Koffie en thee buffet met biscuits
 • IJswater in de zaal
 • Uitgebreid lunchbuffet
 • Middagpauze met een snack
 • Beamer met scherm of TV met click&chare systeem
 • Internet
 • Trainerskit met kantoorartikelen

Prijs: vanaf: € 232,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.
Bent u met minder personen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van dit Meerdaags vergaderarrangement in Eindhoven is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Professionele en comfortabele vergaderlocatie in Eindhoven

Met diverse vergaderruimtes die voorzien zijn van moderne technologie en comfortabele stoelen, is bij deze locatie alles aanwezig om uw vergadering succesvol te maken. Bovendien biedt het hotel voldoende parkeergelegenheid en diverse cateringopties, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw bijeenkomst. Dankzij de centrale ligging van deze vergaderlocatie is het gemakkelijk bereikbaar voor zowel nationale als internationale gasten, waardoor het een ideale locatie is voor uw volgende vergadering of evenement.

De hotelkamers

De hotelkamers zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals gratis wifi en een flatscreen-tv, en beschikken over comfortabele bedden en luxe badkamers. Er zijn verschillende soorten kamers beschikbaar, van standaardkamers tot ruimere executive kamers en suites met een apart zitgedeelte. De vergaderlocatie beschikt ook over kamers die speciaal zijn ontworpen voor mindervalide gasten.

De kamers zijn bovendien geluiddicht en bieden een rustige omgeving om te ontspannen na een drukke dag.

De ligging, de bereikbaarheid en de vergaderruimtes

Deze vergaderlocatie heeft een gunstige ligging en is gemakkelijk bereikbaar. Het hotel bevindt zich in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van het centraal station en diverse bezienswaardigheden zoals het Van Abbemuseum en het Philips Stadion.
Daarnaast is het hotel goed bereikbaar met de auto, vanwege de nabijheid van de A2 en A67 snelwegen. Het hotel biedt voldoende parkeergelegenheid voor gasten die met de auto komen. Bovendien is het vliegveld van Eindhoven slechts 15 minuten rijden met de auto of het openbaar vervoer.

Deze vergaderlocatie biedt diverse vergaderzalen die geschikt zijn voor verschillende soorten bijeenkomsten. Of u nu een kleine vergadering wilt houden of een grotere conferentie wilt organiseren, er is altijd een passende zaal beschikbaar.

De vergaderzalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur, gratis wifi en comfortabele stoelen, waardoor u en uw gasten zich volledig kunnen focussen op de vergadering. Daarnaast zijn er diverse cateringopties beschikbaar, variërend van koffie en thee tot uitgebreide lunchbuffetten. Door de centrale ligging van het hotel, vlakbij het treinstation en de snelweg, zijn de vergaderzalen gemakkelijk bereikbaar voor zowel nationale als internationale gasten.