Meerdaags vergaderen in een historisch pand in de binnenstad van Leeuwarden

Bij dit Meerdaags Vergaderarrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een Comfortkamer
  • 1x Een heerlijk ontbijt
  • Huur vergaderzaal 2 dagen
  • 1x Een goed verzorgde lunch
  • Koffie/thee en water gedurende de bijeenkomst
  • Parkeergarage in de buurt (eventuele kosten)

Prijs: vanaf € 269,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer Comfort.
Vanaf minimaal 10 personen.
De prijs is exclusief de toeristenbelasting.

De prijs van dit Meerdaags vergaderarrangement in de binnenstad van Leeuwarden is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Meerdaags vergaderen in de binnenstad van Leeuwarden

Een historisch pand in de binnenstad van Leeuwarden vraagt natuurlijk om mooie publieke- en eventruimtes. Geen standaard ruimtes met een beamer, flip-over en kannen koffie. De publieke- en privé ruimtes zijn perfect voor uw bijeenkomst.

Historische vergaderkamers

De Postkamer: Een intieme en unieke vergaderkamer op de 2e etage van het oude Postkantoor. Deze ruimte straalt in alles de historie van Post-Plaza uit. Maar door het nieuwe meubilair en de perfecte verzorging een heerlijke plek om te vertoeven.

De Plugzaal: Deze ruimte, gelegen op de 1e etage, in het hart van het oude Postkantoor, refereert naar de historie van het pand. In deze ruimte zaten vroeger wel 30 dames die al het telefoonverkeer van Leeuwarden en omstreken regelden.

De unieke hotelkamers

Over elk detail is nagedacht, van bedlampje, kussen, stopcontact tot televisie. Op de hotelkamers het beste bed, een fantastische regendouche en Wifi. Geen 1 kamer is hetzelfde. Dit komt vooral doordat de kamers in 2 monumentale panden zijn gerealiseerd. De kamers beschikken over een twin boxpring bed.

De Comfortkamer: Een heerlijke comfortabele kamer, in zowel het Bankgebouw als het Postkantoor vind je dit kamertype.
De Deluxekamer:  De Deluxe kames bevinden zich zowel in het Bankgebouw als in het Postkantoor. Deze kamer beschikt altijd over een king boxspringbed.