Mannenweekend met Bierproeverij in de Achterhoek

Bij dit Mannenweekend met bierproeverij in de Achterhoek is inbegrepen:

 • 2 Overnachtingen in een sfeervolle boetiek kamer
 • 2x Uitgebreid genieten van het luxe Gelderse ontbijt
 • Ontvangst op locatie met koffie en/of thee
 • 1x Wandeling over de Lochemse bergen ca 1,5 uur
 • 1x bierproeverij met hartige hapjes (High beer)
 • 1x Een 4-gangen menu in restaurant Le Défi op de tweede avond
 • Gebruik van verwenbad, sauna, spa & fitness 

Prijs: € 168.00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Prijzen zijn exclusief verblijfs- en milieubelasting.

De prijzen van dit Mannenweekend met bierproeverij in de Achterhoek zijn geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Mannenweekend in de Achterhoek

Geniet met uw vrienden van dit weekend met een bierproeverij. Laat de veelzijdige en bosrijke omgeving van dit sfeervolle hotel in de Gelderse Achterhoek u heerlijk verrassen. Ook culinair kunt u bij dit gezellige hotel uitstekend terecht en genieten van heerlijke diners. U bent er echt even lekker tussenuit!

Puur genieten in de Achterhoek

Aan de voet van de Lochemse Berg in de Gelderse Achterhoek, temidden van bossen en weilanden, ligt het sfeervolle boektiek hotel (net buiten Lochem). Voor ontspanning is een wandeling in de omgeving puur genieten! Lochem is gelegen nabij de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Of rust u liever uit in het hotel dan gaat u toch heerlijk relaxen in de sauna, zwembad en solarium. Een heerlijk hotel om sfeervol te genieten!

Het hotel en de kamers

Het monumentale pand is gebouwd in 1870. Gelegen te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen en op circa 2 kilometer van het gezellige stadscentrum van Lochem. Het boetiek hotel is het beste alternatief voor thuis; zowel voor zakelijke als voor toeristische verblijven. Het hotel beschikt over 38 sfeervolle luxe hotelkamers.

Faciliteiten en heerlijke eigen wellness

Fietsend of wandelend geniet u van de lommerijke velden, beken en vennen. Na uw sportieve uitstapje even genieten in het verwen binnenzwembad met sauna en solarium! Ontspanning hoort er tenslotte ook bij bij uw mannenweekend!

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
2 reviews
 • 8
  Wim Geerts

  arrangement was goed verzorging in hotel was goed ,alleen de kamer in het ,naar mijn mening oudere gedeelte ,ws gedateerd en iet wat men mag verwachten in deze tijd.

 • 8
  Frans Langelaan

  Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Een mooi hotel met nog belangrijker vriendelijk en hulpzaam personeel.