Magisch Maastricht weekend – Romantisch genieten en slapen op het water

Dit Magische Maastricht weekend is inclusief:

  • Welkomstdrankje
  • 2 overnachtingen in een 2-persoonshut
  • 2x een Kapiteins ontbijt
  • VIP uitnodiging Maasmechelen Village Outlet shopping
  • 2x Entreekaart voor bezoek aan Holland Casino
  • Reductiebonnen voor Thearmae 2000 in Valkenburg en diverse restaurants in Maastricht
  • Informatiepakket over Maastricht en omgeving ter inzage en/of gebruik

Prijs: € 95,- p.p. op basis van 2 personen per hut.
Exclusief Havengeld € 2,50 p.p.p.n.

Dit Magisch Maastricht Weekend is alleen te boeken in de periode vanaf 1 november 2021 tot 27 april 2022. De rest van de periode ligt het schip niet in Maastricht.

Romantisch en Magisch Maastricht

In de winterperiode ligt onze salonboot vast in de haven van Maastricht. U kunt heerlijk overnachten en ontbijten op onze botel. Vanaf ons heerlijke plekje in de haven bent u zo in het centrum van Maastricht. Geniet van de prachtige bezienswaardigheden en Maastricht in wintersfeer.

Historisch Maastricht

Onze salonboot ligt afgemeerd in de stadshaven van 't Bassin in het centrum van de oude stad. Na ongeveer 500 meter lopen staat u op de Grote Markt. In Maastricht is het heerlijk winkelen en wist u dat ook op zondag de winkels geopend zijn? Wandel door de kleine straatjes en bezoek een van de mooie kerken, grotten of antiek winkeltjes. Liever ontspannen tijdens uw romantische weekendje weg? Laat u dan in de watten leggen bij Thermae 2000. Er is voor ieder wat wils in Maastricht.

Overnachten op het water

U kunt heerlijk gezellig en knus overnachten in 1 van de 5 tweepersoonshutten. Elke hut beschikt over een eigen badkamer met douche en WC. De hut is ongeveer 8/10 m2, klein maar fijn! In de winter is de yacht heerlijk verwarmd.

Na de overnachting bent u van harte welkom aan de kapiteins tafel voor een uitgebreid ontbijt.

Programmavoorbeeld

1e Dag: vanaf 14.00 uur aankomst aan boord met een heerlijk welkomstdrankje. 's avonds kunt u romantisch dineren in een an de gezellige kleder restaurants gelegen aan de haven. Bij terugkomst in de yacht brand het haardvuur voor en afsluitend drankje met uitzicht over de verlichte haven.

2e Dag: Na het kapiteins ontbijt is de dag vrij te besteden. Bezoek Maastricht, Designer Outlet center Maasmechelen of de Antiekmarkt. Maastricht is de tweede monumentenstad van Nederland en om de stad te leren kennen hebben wij leuke wandel- en fietsroutes gemaakt. Vraag vooral de gastheer naar zijn suggesties. 

3e Dag: Het ontbijt staat weer voor jullie klaar en wederom kunt u genieten van leuke uitstapjes zoals een bezoekje aan Thermea 2000, de grotten of deKazematten. Uitchecken is na het ontbijt om 10.00 uur.

Wanneer kunt u dit fantastische arrangement reserveren?

Aankomst is mogelijk op alle dagen van de week. Voor de weekenden geldt een minimum verblijf van 2 nachten. Voor de overige dagen kunt u al overnachten in een 2-persoonshut voor € 95 inclusief ontbijt per hut voor 2 personen.

Parkeren
U kunt goedkoop parkeren vlakbij het schip ca. € 9 per 24 uur op het Q park parkeerterrein. Cabergerweg. Of op het Sfinx terrein op 200 meter van het schip.

Extra
Boot Bed & Bike arrangement: huur een First Class e-bike, compleet met routekaarten, helm, fietstassen, computer en poncho voor slechts € 25 per persoon per dag.