Lopen op het water? Hilarisch teamuitje in Giethoorn

Bij dit hilarisch uitje in Giethoorn is inbegrepen:

  • Ontvangst met 1 kopje koffie of thee en appelgebak
  • Rondvaart naar de aqua-bubbles
  • Huur Aqua-bubble + consumptie en broodplankje

Prijs: € 28,50 p.p. op basis vanaf minimaal 10 personen.
Bent u met minder personen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van dit hilarisch uitje in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Hilarisch uitje in Giethoorn

Ervaar een onvergetelijk en hilarisch uitje in Giethoorn, waarbij creativiteit, handigheid en doorzettingsvermogen centraal staan. Stap in de Aqua Bubbles en maak u klaar voor een avontuur vol plezier en lachwekkende momenten. Dit unieke teamuitje of bedrijfsuitje op het water in Giethoorn belooft een geweldige ervaring voor iedereen.

Programma:

Het arrangement begint met een kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom. Na een half uur wordt u verzocht plaats te nemen in onze rondvaartboot die u naar de oever van Botel Giethoorn brengt. Hier liggen de aqua-bubbles voor u klaar. Onder professionele begeleiding gaat u lopen op het water. Onder het genot van een consumptie en een broodplankje worden de capriolen van uw collega’s gadegeslagen. Aansluitend kunt u bij Botel Giethoorn gebruik maken van een uitgebreide lunch, of u kunt later op de dag kiezen voor een high tea, diner of barbecue bij ons restaurant.

U vertrekt te voet vanaf Botel Giethoorn (midden in t dorp). U heeft nu gelegenheid om zelf het dorp te verkennen en aansluitend terug te wandelen naar ons restaurant voor een mogelijk vervolg.