Lopen op het water? Hilarisch teamuitje in Giethoorn

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met 1 kopje koffie of thee en appelgebak
  • Rondvaart naar de aqua-bubbles
  • Huur Aqua-bubble + consumptie en broodplankje

Prijs en informatie

Prijs: € 28.50 p.p. 

Minimum aantal personen is 10.
Met Picknick € 40,50 p.p.
Met High tea € 50,00 p.p.
Met Barbecue € 51,00 p.p.
Met luxe 3-gangen diner € 50,00 p.p. 

Extra mogelijkheden:

Het arrangement is uit te breiden met activiteiten zoals hieronder vermeld.

De prijs van dit hilarische uitje in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023.

Lopen op het water

Een nieuwe manier van plezier beleven op het water. U neemt plaats in de aqua-bubble waarmee u kunt proberen te lopen op het water. Creativiteit, handigheid en doorzettingsvermogen met de bijbehorende hilariteit komen zeker aan bod in dit arrangement.

Programma:

Het arrangement begint met een kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom. Na een half uur wordt u verzocht plaats te nemen in onze rondvaartboot die u naar de oever van Botel Giethoorn brengt. Hier liggen de aqua-bubbles voor u klaar. Onder professionele begeleiding gaat u lopen op het water. Onder het genot van een consumptie en een broodplankje worden de capriolen van uw collega’s gadegeslagen. Aansluitend kunt u bij Botel Giethoorn gebruik maken van een uitgebreide lunch, of u kunt later op de dag kiezen voor een high tea, diner of barbecue bij ons restaurant.

U vertrekt te voet vanaf Botel Giethoorn (midden in t dorp). U heeft nu gelegenheid om zelf het dorp te verkennen en aansluitend terug te wandelen naar ons restaurant voor een mogelijk vervolg.