Lol met een Bossche Bol – Workshop Bossche Bollen maken in Den Bosch

Dit arrangement is inclusief:

  • Workshop Bossche bollen maken
  • Onbeperkt drankjes tijdens de workshop
  • Prijsuitreiking

Prijzen:
€ 36,00 p.p. voor de 2 uur durende workshop (dit is de meest voorkomende workshop)
€ 30,00 p.p. voor de 1 uur durende speed workshop
€ 46,00 p.p. voor de 3 uur durende self made workshop

Extra\’s:

– Er bestaat de mogelijkheid om 1 Bossche Bol voor het thuisfront te maken, wij rekenen hier € 2,50 per bol extra voor, als je hem tijdens de workshop maakt. 

– Deze workshop werkt ook super goed voor teambuilding! Voor groepen van 15 tot 80 personen kan de workshop ook op een Bollenboot worden gedaan! De prijs hiervoor is €40,00 p.p. Dit is inclusief de workshop op de boot, koffie, thee, een borrel, en de rondvaart zelf.

De prijzen van dit arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2023.

Workshop Bossche bollen maken

Tijdens dit leuke uitje kom je op ludieke wijze alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje. Om van te smullen en om thuis nog even na te genieten met het recept van de Bossche Bol (lol)!

Geschiedenis van de echte Bossche bol

"Voortaan snij, prik of zaag je niet meer in een Bossche Bol maar zul je er liefdevol in bijten!"

Onder leiding van Tante Annie en de andere loca guapas & guapos ga je de geheimen van deze ultieme Sjèkelade Bol ontdekken. 

Programma

We beginnen de Bossche Bol Lol met het lied van Zoete lieve Gerritje. En... we verklappen de geschiedenis van de Bossche Bol! We lopen samen vanaf het verzamelpunt naar de workshopruimte en ondertussen vertellen we jullie op een grappige, ludieke wijze over Den Bosch!

Eenmaal bij de workshop locatie proosten we met een Bossche Borrel op een heerlijk dagje uit. Dan starten we met het maken en aanbrengen van de chocoladefondant, daarna het ambachtelijk kloppen van de slagroom, en spuit de Bossche bol maar vol! Af en toe een likje nemen mag best natuurlijk! Even de Bossche bol versieren zodat deze helemaal uniek wordt en dan eindigen we met een prijsuitreiking. Wie wint de 3e, 2e en 1e prijs voor beste Bossche Bol? Daarna proosten we op deze bijzondere Chocolade Bol!