Kroegenspeurtocht door Utrecht

Bij dit arrangement is inbegrepen:

 • Leuke prijs voor het winnende team
 • 3 consumpties
 • Versnapering voor onderweg
 • Professionele begeleiding
 • Prijzen: 10 – 14 personen € 26,50 p.p. exclusief BTW 15 – 29 personen € 23,50 p.p. exclusief BTW 30 – > personen € 21,50 p.p. exclusief BTW Minimum aantal personen is 10.

  Optioneel:

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

  Wat gaan we doen?

  Voor de doorgewinterde kroegtijger hebben we een speciale tocht in petto! Vergezeld van onze gids (geen geheelonthouder) begint u een puzzeltocht door de binnenstad en aan de hand van diverse vragen komt u in diverse kroegen terecht.

  Je steekt er nog wat van op ook!

  Onze gids zult u ook wetenswaardig-heden over de verschillende etablissementen vertellen dus laat hem niet te veel drinken! Hij wil nog wel is in zijn dialect terugvallen en dan valt er geen touw meer aan vast te knopen! Hij wordt er wel een stuk minder “vuleeguh” van. Wat zegt hij nu weer?: “Rooijuh en valuuh benne donderstroaluh”, natuurlijk kerel, neem nog een slok.

  Arrangement beoordelingen

  7.0
  Superb
  1 review
  • 7
   Schiphol

   Leuk uitje de opdrachten in twee teams zouden wel verschillende tussenstops moeten hebben want nu liepen de teams op sommige momenten achter elkaar aan. Verder goed verzorgd leuke stops en leuke enthousiaste begeleider Daan ;-)