Kleinschalig vergaderen in Giethoorn met aansluitend een leuke activiteit

Bij dit kleinschalige vergaderarrangement in Giethoorn is inbegrepen:

  • 4- uurs Vergaderarrangement
  • Koffie/thee water in de zaal gedurende de bijeenkomst
  • Huur van de Serre of Groepsaccommodatie (afhandelijk van het aantal personen)
  • 1x Een heerlijke lunch inclusief kroket
  • Keuze uit een Rondvaart, Punteren of Fietsen in en om Giethoorn

Prijs: € 35.00 p.p. van 8 tot 15 personen
€ 30.00 p.p. van 15 tot 30 personen
€ 27.50 p.p. van 30 tot 60 personen

De prijs van dit vergaderarrangement in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Kleinschalig vergaderen in Giethoorn met aansluitend een leuke activiteit

Maak uw zakelijke bijeenkomst compleet met een leuke activiteit in het schilderachtige Giethoorn! Hier kunt u kleinschalig vergaderen en aansluitend genieten van een activiteit zoals varen, punteren of fietsen. Ontdek de prachtige omgeving van Giethoorn en beleef samen met uw collega's een gezellige dag. 

Deze locatie biedt de perfecte combinatie van zakelijk en plezier. Kom vergaderen in Giethoorn en maak uw bijeenkomst onvergetelijk!

Sfeervol restaurant aan de rand van Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Wij beschikken over diverse faciliteiten dus voor individuele en groepsarrangementen zijn wij uitermate geschikt. Zo kunt u bij ons dag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen dan is dit geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn. Direct voor onze locatie kunt aan boord gaan van onze rondvaartboot, punter of fluisterboot.
Achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats, ideaal voor jullie bezoek

Serre of groepsaccommodatie

Ons restaurant beschikt over 2 afsluitbare ruimtes voor jullie bijeenkomst.
In de zomer maanden bent u voor een bijeenkomst van harte welkom in onze Serre (nieuw gebouwd in 2019)
Onze Serre is geschikt voor groepen tot 60 personen.

Naast ons restaurant ligt onze eigen groepsaccommodatie. Bent u met een groepje tot 20 personen dan bouwen wij de woonkamer om tot vergaderzaal. Intiem, klein en met de faciliteiten van Giethoorn bij de hand. Blijven slapen? Informeer naar de mogelijkheden.