Kleinschalig vergaderen in een Stadsvilla in Schiedam

Dit 8-uurs vergaderarrangement in Schiedam is inclusief:

  • Zaalhuur              
  • Basisuitrusting audiovisuele middelen          
  • Koffietraktatie bestaande uit onbeperkt koffie, thee en luxe koeken.
  • Morning Energizer
  • Broodjeslunch
  • Afternoon break
  • Persoonlijke service-assistent 

Prijs: € 84,00 p.p. op basis van minimaal 8 personen.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Schiedam is geldig tot en met 31 december 2023.

Vergaderen in Schiedam

Deze Stadsvilla beschikt over een geweldige vergaderruimte als u voor inspirerend en speciaal gaat. Wat dacht u van een vergadering in een mooie historische havenvilla midden in het centrum van Schiedam? Met meerdere mogelijkheden in combinatie met de warme Fine service van onze collega's is elke vergadering bij dit hotel een gastvrije belevenis.

De Stadsvilla en de omgeving

Deze Stadsvilla is door haar rijke historie een inspirerende plek voor een inspirerende vergadering. Het personeel verwelkomt haar gasten bijzonder hartelijk zodat de gasten zich meteen thuis voelen. De rode draad van onze service is onze gasten volledig ontzorgen tijdens een verblijf.

In de omgeving van het prachtige hotel is genoeg te beleven! Het hotel in een herenhuis uit 1750 is centraal gelegen met uitzicht op de lange haven. Het hotel ligt op 7 minuten lopen van een tramhalte. Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten in Rotterdam. In Rotterdam kunt u de stad verkennen vanaf het water. Maak een leuke rondvaart of beklim de Euromast en geniet van een prachtig uitzicht! Andere steden zijn ook makkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer.

De Vergaderzalen

De Stadsvilla beschikt over 3 vergaderzalen die geschikt zijn voor elke gelegenheid. De zalen zijn chique, sfeervol en voorzien van alle faciliteiten die uw vergadering tot een succes maken. 

Van Pelt Salon: Deze vergaderzaal is genoemd naar de oorspronkelijke bewoners van het pand, is een intieme en warme ruimte bij uitstek geschikt voor vergaderingen en conferenties. De locatie heeft een aangrenzend terras en is voorzien van alle gemakken voor een zorgeloze vergaderervaring.
Arcade Salon: De kleurrijke, sfeervolle Arcade Salon biedt de perfecte plek om samen te komen voor een borrel, diner of een groepsontbijt.
Distileersalon: Onze bovenkamer bevat een unieke en ontspannende loungeruimte. Wij zorgen voor culinaire hapjes en echte Hollandse jenever uit Schiedam. De lounge is perfect voor borrels na de conferentie en kan ook worden gecombineerd met een van de andere zalen.