KIDS for FREE – Middag arrangement op de Veluwe

Dit arrangement een middag lekker genieten met familie is inclusief:

 • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
 • Leuke games: curlen, tafeltennissen, klimmen, handboogschieten, luchtdruk pistoolschieten, Mega Carrera racebaan, tennissen en springkussen.
 • Een uitgebreid 3 gangen buffet

Prijs: € 49,50 p.p.
Kinderen t/m 11 jaar zijn gratis (maximaal 1 per volwassene).
Vanaf minimaal 10 personen te boeken.

De prijs van Dit arrangement een middag lekker genieten met familie is geldig tot en met 31 december 2023.

Een middag lekker genieten met familie

Lekker en uitgebreid eten, drinken en leuke activiteiten doen met de familie op de Veluwe. Een super gezellige middag voor jong en oud!

Programma voorbeeld

Het programma:
14.00 uur: Ontvangstmet Koffie, thee, ranja en cake.
14.30 uur: Leuke games: curlen, tafeltennissen, klimmen, handboogschieten, luchtdruk pistoolschieten, Mega Carrera racebaan, tennissen en springkussen.
16.30 uur: Kunt u gezellig met elkaar een drankjedrinken.
17.00 uur: De opening van het 3 gangen buffet. Een heerlijk soepje vooraf en u heeft de keuze uit soorten vlees- en visgerechten, dagverse aardappelen en groenten, rauwkostsalades en als afsluiting een lekker ijsje uit de ijskar.
19.00 uur: Einde.

Activiteiten voor de hele familie

Deze locatie beschikt over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal én ongedwongen en vriendelijk personeel. Het activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Er is een gezamenlijke ruimte in het hoofdgebouw waar u bij elkaar kunt komen.

Arrangement beoordelingen

8.4
Superb
11 reviews
 • 8
  boukje ruiter

  Een bijzondere belevenis voor de hele familie.Personeel erg behulpzaam, vriendelijk en verrassend. Eten en drinken ruim voldoende en zeker ook verrassend. We hebben genoten met de kinderen en kleinkinderen. Zeker de moeite waard.

 • 9
  Anoniem

  Echt een leuk dagje uit. Vooral de begeleiding van Oswald was echt super! Het buffet is prima en het aanbod dranken ook. Dit arrangement is echt een aanrader.

 • 9
  nora de jong

  super vriendelijke personeel, leuke activiteiten, lekker gegeten...top!!

 • 7
  Ineke Van Tongeren

  Heel gezellig

 • 8
  Anoniem

  Het was prima alles goed geregeld

 • 8
  Anoniem

  Leuke gezellige dag gehad (wel wat lang moeten wachten tot het uiteindelijk startte, ruim 45 minuten na beloofde tijd), gezellige sfeer/aankleding binnen. Genoeg te doen buiten voor jong/oud. Heerlijk gegeten/ genoeg kunnen drinken! Gezellige begeleiding gehad. Kortom een geslaagde middag gehad!

 • 8
  Ad Donkers

  Vriendelijk personeel en erg behulpzaam.

 • 10
  Anoniem

  Wij hebben allemaal van klein tot groot een super gezellige middag gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De koffie met cake, het borreltje en het eten waren echt perfect. Leuke spelletjes. Complimenten voor het team van medewerkers.

 • 8
  Wim Coenders

  We hebben genoten van een hele fijne middag. Alles verliep prima volgens schema. Bediening was goed en uitgevoerd door vriendelijke medewerkers.

 • 8
  Yvonne Bot

  Wij hebben met ons gezin, 15 personen, voor de verjaardag van mijn 75 jarige man, een erg gezellige middag gehad. Personeel zeer behulpzaam, eten en drinken goed verzorgd. Kinderen waren niet mee naar huis te krijgen en dat zegt dan wel wat over hoe het bij jullie was. Echt een aanrader.

 • 9
  Machtelt Verheij

  Het personeel was erg vriendelijk. De activiteiten waren zeer divers, voor elk wat wils. De leeftijd van onze groep was van 0 tot 80, daarvoor waren voldoende uitdagende mogelijkheden. De maaltijd was ook uitstekend voor elkaar. Het was mogelijk om speciale wensen door te geven.