Ik hou van Holland – Dinerspel in Overijssel

Het ik hou van Holland arrangement is inclusief:

  • Ontvangst met koffie
  • Ik hou van Holland spelletjes
  • Uitgebreid Warm en koud Buffet
  • Ijs of koffie
  • 4 uur drankarrangement ( exclusief buitenlands gedestilleerd)

Prijs: € 42,50 p.p.

Minimum aantal personen is 10.

De prijs van dit Ik hou van Holland arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.
Niet mogelijk op zondagen.

Ik hou van Holland:

Nu eens niet met Linda de Mol maar wel met Nederlanders die jullie het beste kennen, je eigen groep. Je houdt van Holland, maar wat weet je ervan? Dat zal de komende uren duidelijk worden. We gaan woorden spellen, TV-fragmenten raden, liedjes afmaken, roddelen en namen raden. En het heeft allemaal met Nederland te maken, een klein land, dus da’s een makkie! 

De TV-Toppers

Je kent ze vast van de buis. Lui achterover op de bank zie je bekende en minder bekende Nederlanders zwoegen in de tropen, plonzen in het water, zoeken naar antwoorden en met bijna niets de week door komen. Maar nu wordt het tijd om op te staan en het zelf te gaan doen. Dat doe je met de TV-Toppers bij Aktief Overijssel!

Slaagt ome Henk op zijn kennis van Nederlandse gewoonten en gebruiken? In ons arrangement "Ik hou van Holland" kan je daar achter komen. De antwoorden op allerlei bijzondere vragen staan garant voor een geweldig avondje lachen. Maar ook in onze feestavond "FF geen cent te makken"  wordt bulderend gelachen bij de vele opdrachten en bezigheden om geld te besparen. En ons programma "Minute to win it” stelt weer heel andere vaardigheden aan de deelnemers. En voor de winnaar(s)  is aan het einde van de avond een prijsuitreiking met prijsjes.  De TV-Toppers van Aktief Overijssel: Toppers voor een hele avond veel plezier en gezelligheid. Dus maak je keuze en kies voor succes!

Het hele programma duurt 4 uur, inclusief drankenbuffet en een barbecue of buffet als afsluiting. Natuurlijk wordt dan ook de winnaar bekend gemaakt.

Het programma:

20.00 uur Ontvangst met koffie, team samenstelling en uitleg
20.30 uur Start van de spelletjes
21.00 uur Onderbreking voor groots warm/koud buffet
22.30 uur Vervolg spelletjes
23.45 uur IJs of koffie en bekendmaking van de winnaar
24.00 uur Einde