Ik hou van Holland – Beleef het Oer Hollandse spelprogramma

Bij het spel \’Ik hou van Holland\’ is inbegrepen:

  • Hilarische spel ‘Ik hou van Holland

Prijs: € 26,50 p.p. op basis van 12 personen.

Het hilarische spel kunt u uitbreiden met lunch, borrel of diner.

  • Lunch: € 45,00 p.p. (bestaat uit activiteit, lunch geserveerd in 3 rondes, koffie/thee en onbeperkt melk en jus d’orange)
  • Borrel: € 42,50 p.p. (bestaat uit activiteit, 3 rondes warme/koude hapjes en 5 drankjes naar keuze) Drankjes waaruit u kunt kiezen zijn fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee.
  • Diner: € 59,50 p.p. (bestaat uit activiteit, diner geserveerd in 4 rondes en 2 drankjes naar keuze). Drankjes waaruit u kunt kiezen zijn fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee.

De prijs van het spel ‘Ik hou van Holland’ is geldig tot en met 31 december 2023.

Beleef een gezellige Oer Hollandse avond

Daag uw familie, vrienden of collega's uit met het hilarische spel 'Ik hou van Holland'. Tijdens het spel wordt uw kennis getest over ons kikkerlandje, maar vergeet niet dat creativiteit en improvisatievermogen ook een rol zullen spelen. Ik hou van Holland zal u ook kunnen spelen onder het genot van een lunch, borrel of diner. 

Welk team weet het meest over ons kikkerlandje?

Het spel 'Ik hou van Holland' is gebaseerd op het populaire televisieprogramma 'Ik hou van Holland'. In verschillende rondes komen allerlei spelcategorieën voorbij. Tijdens het spel wordt er onder andere getest op kennis, creativiteit en improvisatievermogen. Dus iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen. Er wordt in teams fanatiek tegen elkaar gestreden om de eer. 

Uitbreidingsmogelijkheden

U kunt het hilarische spel uitbreiden met een lunch, borrel of diner. Het spel 'Ik hou van Holland' zal er als volgt uit komen te zien:

Ik hou van Holland Lunch: het spel 'Ik hou van Holland' kan tijdens de lunch worden gespeeld. De lunch zal in verschillende rondes geserveerd worden en worden afgewisseld met de spelelementen. 

Ik hou van Holland Borrel: heeft u nog geen plannen voor tijdens de lunch en diner? Kies voor de Ik hou van Holland Borrel. Bij de prijs zijn 5 drankjes en 3 rondes met hapjes inbegrepen. U zult een gezellige avond met hilarische momenten beleven. 

Ik hou van Holland Diner: gedurende het diner komen in verschillende rondes allerlei spelcategorieën voorbij. Tijdens het spel wordt getest op kennis, creativiteit en improvisatievermogen. Uw gezelschap wordt in teams verdeeld en er zal worden gestreden om de eer.