Heerlijk Golfweekend in Drenthe – Golfen op 2 verschillende golfbanen

Dit 3-daags Golfarrangement in Drenthe is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een 3-gangen à la carte diner op de dag van aankomst
  • 1x Een lunchpakketje voor onderweg
  • 1x Een 18-holes Greenfee bij Golfpark Exloo
  • 1x Een 18-holes greenfee bij Golfclub de Semslanden

Prijs: vanaf € 284,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

Geef bij het maken van uw reservering duidelijk aan op welke dagen en hoe laat u wenst te golfen.

De prijs van dit 3-daags Golfarrangement in Drenthe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Golfweekend in Exloo - Heerlijk genieten

Ontdek het mooie Exloo en de prachtige plekjes van Drenthe met ons 3-daagse golfarrangement. Geniet twee dagen lang van golfen op twee verschillende golfbanen en laat u verrassen door de omgeving. Een geweldige kans om te ontspannen, te genieten van de natuur en te golfen op 2 verschillende golfbanen.

Unieke locatie van bos en heide in Drenthe

Dit hotel is gelegen in het pittoreske Exloo, een prachtig dorpje in de provincie Drenthe. Omringd door de mooie natuur van de Hondsrug en het natuurgebied de Zoersche Landen, is dit de perfecte locatie voor een ontspannen verblijf. Het hotel biedt een adembenemend uitzicht op de golfbaan van Golfpark Exloo en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor golfliefhebbers. Met de vele faciliteiten en activiteiten in de omgeving is dit de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg.

Golfpark Exloo en Golfclub de Semslanden

Golfpark Exloo is gelegen in een natuurgebied in Drenthe en biedt een 18-holes baan, verdeeld in twee lussen: de Zuid-lus met A-status en de Noord-lus met C-status. De baan is gevarieerd en technisch uitdagend voor golfers van alle niveaus. Naast het golfen kunt u ook genieten van heerlijk eten en drinken in het restaurant van het clubhuis. Het terras biedt een prachtig uitzicht op de baan en is de perfecte plek om voor of na uw golfronde te ontspannen. Kies bijvoorbeeld voor een lekker kopje koffie met gebak of een vers getapt biertje met borrelgarnituur.

De golfbaan ligt op ongeveer 3 minuten rijden vanaf het hotel.

Golfclub de Semslanden is een actieve golfclub. Voor iedereen is er wel een wekelijkse inloop-wedstrijd: heren, dames, mixed, greyhounds, jeugd, dal-uren-leden, etc. En natuurlijk hebben we regelmatig één- of meer-daagse toernooien. Vaak worden die afgesloten met een etentje in het restaurant.  Golfclub de Semslanden in Gasselternijveen heeft een A-status en een 18 holes golfbaan. De 18-holesbaan is toegankelijk voor spelers met een handicap 54 of lager.

De golfbaan ligt op ongeveer 19 minuten rijden vanaf het hotel.