Heerlijk 3 daags wandelarrangement in Gulpen

Bij dit 3-daags Wandelarrangement in Gulpen is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
  • 2 overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis parkeren en fietsenstalling
  • Toeristische informatiegids
  • Vrijblijvend gebruik van de wellnessfaciliteiten 

Prijzen op basis van 2 personen in een Comfort kamer:
Laagseizoen van 1-1 t/m 31-3-2023: € 120,50 p.p.
Midden seizoen van 1-11 t/m 31-12-2023: € 125,50 p.p.
Hoog seizoen van 1-4 t/m 31-10-2023: € 130,50 p.p.

Toeslag op vrijdag en zaterdag € 7,50 p.p.p.n.
1-persoonskamer toeslag is € 35,00 per kamer per nacht.
Prijs is exclusief tax & handling fee € 4,95 p.p.p.n.

De prijs van dit 3-daags wandelarrangement in Gulpen is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

3 Daags Wandelarrangement - Genieten in Zuid-Limburg

Genieten in Zuid-Limburg en het mooie Heuvelland en lekker wandelen door het glooiende landschap? Boek dan dit 3 daags wandelarrangement in een gastvrij hotel in Gulpen met heerlijke wellness faciliteiten. Zo kunt u na een mooie wandeltocht ontspannen en even relaxen.

Monumentaal 4-sterren hotel

Dit monumentale 4-sterren hotel is volledig aangepast en met alle moderne gemakken. Een unieke gebouw met een design waar de oude- en nieuwe stijl elkaar ontmoeten. Geniet van de culinaire hoogstandjes van de koks en relax in onze wellness afdeling en dat alles met een warm huiselijk gevoel. We zien er naar uit om u te verwelkomen in het mooiste stukje van Nederland.

Ontdek gastvrij Gulpen

In het Limburgse Gulpen is veel te doen, naast de historische steden en rijke natuur is er in de stad ook veel te doen. De stad heeft een uitgebreid winkelcentrum met gezellige terrasjes. Voor de actievere onder ons is er ook veel te doen, je kunt naar het subtropische zwemparadijs Moasaqua of klimmen in het Klim & Adventure Centrum. Kortom voor ieder wat wils.

Gulpen
Dit leuke dorp aan de Gulp is niet alleen bekend om haar bierbrouwerijen, maar ook om haar kastelen, de unieke ligging tussen Vaals en Maastricht en haar prachtige omgeving. Of u nu een bezoek brengt aan het grootste labyrint van Europa in Vaals, een dagje Thermae 2000 in Valkenburg, de Luikse markt in Luik of gezellig wilt flaneren over het Maastrichtse Vrijthof, vanuit alle windrichtingen komt u weer gemakkelijk in Gulpen en bij het hotel aan.