Groepsuitje in het Montferland – BBQ, Grillen, Smoke en More

Bij dit groepsuitje BBQ & More in Montferland is inbegrepen:

  • Vleesgerechten
  • Visgerechten
  • Gegrilde groenten
  • Uitgebreid saladebuffet

Prijs: vanaf € 29,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

De prijs van dit groepsuitje BBQ & More in  Montferland is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Groepsuitje in het Montferland

Op onze BBQ bakken, roken en grillen we heerlijk vlees die licht gemarineerd en op traditionele wijze worden gebakken. Ook voor de visliefhebbers hebben wij veel te bieden. Naast vlees en vis hebben wij ook een uitgebreid saladebuffet.

Barbecue

Op onze BBQs bakken, roken en grillen we heerlijke stukken vlees die licht gemarineerd en op traditionele wijze worden gebakken. Beenham, rib eye, varkensfilet, entrecote en maïskippetjes. Ook voor de visliefhebbers hebben we gegrilde gamba’s en de warm gerookte zalm van de plank.

Daarbij gegrilde groenten zoals courgettes, tomaat, puntpaprika en sjalotten. Tevens een uitgebreid saladebuffet met verschillende verrassende salades, sauzen, dressings, diverse broodsoorten, olijfolie, kruidenboter, grote frieten en een gepofte aardappel maakt de heerlijke BBQ compleet.

Onze locatie in Beek

Onze locatie is ingericht om groepen tot ongeveer 200 personen te ontvangen. Als voorbeeld; de klassieke zaal met open haard en serre voor een sfeervol en smaakvol diner of buffet, de trendy zaal voor uw bruisende party, de oergezellige kroeg of de ‘vintage’ skihut.