Groepsuitje in Doetinchem – elk Seizoen voordeel op activiteiten

Bij dit Groepsuitje in Doetinchem is inbegrepen:

  • 2 uur Bowlen
  • 1 spel Laser Quest (duurt 20 minuten)
  • 1x Bittergarnituur

Prijs: € 15,50 p.p. bij een minimale deelname van 5 personen. 

Uitbreiden?
U heeft de mogelijkheid om dit uitje uit te breiden met bijvoorbeeld een Lunch, Hamburger/ saté of steengrill menu. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

De prijs van dit Groepsuitje in Doetinchem is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Zomerspecial in Doetinchem

Wie met zijn bedrijf, familie of vrienden een leuk groepsuitje organiseert, wil natuurlijk achteraf terug kunnen zien op een geslaagd evenement waarover men nog lang napraat en waaraan men met veel plezier zal blijven denken. Deze kans biedt de locatie in Doetinchem in de vorm van leuke activiteiten. Bowlen, Laser Quest, escaperoom ev. met diner, als combinatie of als los arrangement.

Ga de competitie met elkaar aan tijdens het bowlen

Bowling is een vorm van ontspanning die bij veel mensen bekend is en waaraan iedereen direct kan deelnemen ook al heeft men de techniek van bowlen niet volledig onder de knie. Deze locatie met twee uitstekend verzorgde bowlingbanen, biedt u de gelegenheid deze techniek bij te schaven of te beheersen. De geheel geautomatiseerde puntentelling houdt voor u perfect de score bij, en na keuze van de juiste bowlingbal en schoenen kan men zo alle aandacht schenken aan aanloop- en werptechniek.

Vol automatisch worden onze Bowlingbanen bediend, nadat u en uw gasten het spel hebben bepaald, worden de scores automatisch bijgeteld en wordt op het beeldscherm duidelijk aangegeven hoe de onderlinge verschillen zijn. Naast het traditionele spel kent dit systeem ook enkele leuke variaties, zodat ieder spel weer een nieuwe uitdaging wordt.

Laser Quest

Even buiten de werkelijkheid vertoeven. Beslommeringen vervangen door heerlijke ontspanning, dit kan in de sensationele wereld van Laser Quest. Laser Quest een fascinerend spel waar menselijke fantasie en technologische wonderen elkaar hebben gevonden. Futuristisch bewapend met computer gestuurde laserguns rondsluipen in nevelige, mysterieus verlichte catacomben. Schimmen ontwijken en anderen een fractie voor zijn in een sportieve strijd. Deze totaal nieuwe vorm van High –Tec recreatie heet: Laser Quest.

Een lasergame duurt 20 minuten, inclusief 5 minuten voor uitleg over de regels van het spel plus aantrekken van een speciaal vest, waarna men 15 minuten een spel gaat spelen in een arena van 400 m². De inrichting van deze arena is bizar, mysterieus en iedere keer weer verrassend, maar wel volkomen veilig. Spiegels in combinatie met geraffineerde verlichting, onheilspellende geluidseffecten en rookmachines scheppen een sfeer die voor onweerstaanbare opwinding zorgt.