Groepsuitje in Delft – Speel WhatsApp Sudoku

Bij WhatsApp Sudoku is inbegrepen:

 • Begeleiding via WhatsApp
 • Spelprogramma en uitleg per e-mail (uitprinten)

Duur van het programma: 3 uur

Prijs

€ 69,00 per team (maximaal 6 personen per team)

De prijs van dit groepsuitje is geldig tot en met 31 december 2023.

Groepsuitje in Delft - Speel WhatsApp Sudoku

Sudoku; jij hebt vast wel eens een puzzel gemaakt of in ieder geval een poging gedaan, toch? Horizontaal en verticaal probeer je op papier de cijfers 1 t/m 9 in te vullen. Tijdens WhatsApp Sudoku is de stad het speelveld! De puzzelvakjes worden omgeven door mooie plekken. Ontdek spelenderwijs de meest verrassende bezienswaardigheden. Naast puzzelen en cijfertjes staat het ontdekken van de stad centraal, dus ook voor de niet- puzzelaars een uitdagend stadsprogramma!

Puzzelen door de stad Delft

Je ontvangt een paar dagen van tevoren een mail met daarin een Sudokukaart van de stad en een lijst met foto’s en bijbehorende coördinaten. Je gaat samen met je team op zoek naar de exacte locatie van de foto’s, daar maak je een groepsselfie die je via WhatsApp naar de instructeur stuurt. In ruil voor je foto krijg je een vraag, het antwoord op de vraag is een cijfer die je in de Sudoku kunt invullen. Hoe meer vragen je beantwoordt, hoe makkelijker de Sudoku dus wordt en hoe meer mooie plekken van de stad je ziet!

Arrangement beoordelingen

8.5
Superb
2 reviews
 • 9
  Roxanne Denkers

  Wij hebben voor het groepsuitje van onze afdeling (Universiteit Leiden) de Whatsapp Sudoku gespeeld. Dit is super gegaan! De organisatie was heel goed, zeker als je bedenkt dat we met 11 teams waren. Het was een erg leuke dag en hebben veel plezier gehad. We kregen wel een beetje laat de instructies door (moest nog even voor gebeld worden), maar buiten dat was het prima! Complimenten aan de organisatie!

 • 8
  H van der Veer

  heel erg leuk en leerzaam en ontspannend