HILARISCH groepsuitje Crazy 88 in Amsterdam

Bij dit hilarische groepsuitje in Amsterdam is inbegrepen:

 • Begeleiding
 • 1 consumptie per persoon
 • Versnapering voor onderweg
 • Filmcamera tijdens het spel
 • Teambuilding
 • Prijsuitreiking
 • 1 DVD met alle filmpjes

Prijs

Prijs:
10 – 19 personen € 30,95 p.p. Incl BTW
20 – 29 personen € 27,50 p.p. Incl. BTW
vanaf 30 personen € 23,95 p.p. Incl. BTW

 Tijdsduur: 2,5 uur. Minimum aantal personen: 8. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit hilarische groepsuitje in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2023.

Crazy 88 is doorgedraaid, spannend en komisch!

Bent u écht klaar voor de stad? Wij komen nu met het meest hilarische uitje van Nederland! Dit waanzinnige opdrachtenspel is gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88.

De opdrachten

Crazy 88 staat voor 88 (té) gekke opdrachten, die binnen een bepaalde tijd dienen te worden uitgevoerd. Nu vonden wij 88 opdrachten wel erg veel en hebben er daarom 10 van gemaakt: 1. Drink een kopje koffie bij iemand thuis 2. Verdien een euro als straatartiest 3. Doe midden op de Dam allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans... O, dit valt best mee hè? Haha! Nou, maak uw borst maar nat! De andere opdrachten zijn namelijk véél uitdagender, véél grappiger en vooral vééééél CRAZIER!!!

Het spel in het centrum van Amsterdam

U wordt in het centrum van Amsterdam opgesplitst in teams van 4 - 8 personen en op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd! Kortom; welk team voert de opdrachten het beste uit en is het gekst ... uuhh we bedoelen het snelst! Moge de CRAZIEST winnen!!

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
3 reviews
 • 8
  Yvette ter Veen

  Wij hebben een leuke dag gehad met Grazy 88. De opdrachten waren afwisselend en leuk. De begeleiding was goed. Alleen jammer dat de comsumpties op het eind waren.

 • 9
  E.J.M. Koot KDV Pukkie

  Wij zijn zeer tevreden over het arrangement, prima georganiseerd, hele goede begeleing geduende het spel, inhoudelijk een enorm leuke activiteit.

 • 7
  Ekram

  Superleuk georganiseerd, leuke originele opdrachten en het materiaal was ook makkelijk in gebruik. Wij merken alleen dat we wel behoefte hadden aan een break tussendoor.