Genieten aan het Strand in Ouddorp – Prachtig hotel Super Paasspecial

Bij dit 3-daagse Paasarrangement is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid Paasontbijt 
  • 1x Een heerlijk 3-gangen à la carte diner op de dag van aankomst
  • Per kamer ontvangt u bij vertrek een fles Cuvée
  • Gratis fiets- en wandelroutes

Prijs: vanaf € 229,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer Comfort.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit 3-daags Paasarrangement is geldig met aankomst op 7, 8 of 9 april 2023.

Genieten aan het Strand in Ouddorp - Prachtig hotel Super Paasspecial

Alle bloemen staan vol in bloei, de vogeltjes fluiten uit volle borst en de lentekriebels komen weer tevoorschijn, het is Pasen! Vier deze heerlijke dagen in het mooie hotel aan de Zuid-Hollandse kust Ouddorp.

Het hotel

Het hotel beschikt over 50 luxe hotelkamers, 5 duinvilla's, een culinair hoogstaand restaurant, gezellige bistro, terras en een prachtige feest- en vergaderzaal. Luxe en comfort voeren hier de boventoon. Via een wandelpad loopt u binnen 10 minuten naar het prachtige zandstrand van Ouddorp.

Verder beschikt het hotel over gratis draadloos internet,(elektrische) fietsverhuur, gratis parkeren en bagagetransport van en naar de kamer. 

Kamers

De kleine tweepersoonskamer comfort met douche is voorzien van twee aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een badkamer met douche, toilet en föhn. De kamer is alleen bereikbaar met de trap.

De tweepersoonskamer comfort met bad en balkon is een ruimere kamer, voorzien van twee aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een balkon en een badkamer met een aparte douche, bad, toilet en föhn. Deze kamer is bereikbaar met de lift.

De tweepersoonskamer comfort met douche en balkon is voorzien van twee aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een balkon en een badkamer met douche, toilet en föhn. Deze kamer is bereikbaar met de lift.

De suite is een ruime kamer met zicht op de duinen. De kamer is voorzien van een tweepersoonsbed, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een extra zitje en een badkamer met dubbel ligbad, aparte douche, toilet en föhn. Deze kamer is bereikbaar met de lift.

De tweepersoonskamer comfort met bad is voorzien van twee aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een badkamer met bad, toilet en föhn. De kamer is alleen bereikbaar met de trap.

De tweepersoonskamer comfort met douche is voorzien van twee aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een badkamer met douche, toilet en föhn. De kamer is alleen bereikbaar met de trap.