Geniet van een 3-daags Paasarrangement in Limburg

Bij het 3-daags Paasarrangement in Limburg is inbegrepen:

  • 1x Een 3-gangen Paasdiner
  • 1x Een 4-gangen Paasdiner
  • 2 Overnachtingen in een Split Level Suite
  • 2x Een ontbijtbuffet
  • Gratis parkeren

Prijs: € 310,00 p.p. op basis van 2 personen per kamer.

De prijs van dit 3-daags Paasarrangement  in Limburg is geldig gedurende voor het Paasweekend met aankomst op 7, 8, 9 en 10 april 2023.

Heerlijk genieten van de Paasdagen in Limburg

Met het 3-daags Paasarrangementt kunt u heerlijk genieten van de start van de Lente. Maak een mooie wandeling in de natuur. Het Nationale park is vlak in de buurt van dit kasteel. Zo kunt u er heerlijk uit wandelen of als het al mooi weer is lekker gaan fietsen.

Wedromen in een Kasteel

Dit romantische kasteel is gelegen in het cultuurvolle en groene landschap van de gemeente Roerdalen. Het landschap kenmerkt zich door prachtige bosgebieden, oude rivierarmen, moerasgebieden, uitgestrekte landbouwgebieden en stuifduinen en pittoreske plaatsjes.

Overnachten

Overnachten bij dit landgoed kasteel is wel heel bijzonder.

In de kasteelhoeve, op zo'n 50 meter afstand van de Voorburcht verblijft u in een unieke 2-persoons themasuite of luxe hotelkamer. Elke kamer heeft zijn eigen terras.

Heel speciaal zijn de torenkamer en de "Baron de Ravillesuite" in de voorburcht. Ook zijn er 3 fantastische sauna suites beschikbaar in de nieuwe toren. Een kort of een lang verblijf op het Landgoed Kasteel is gegarandeerd geslaagd!