Geniet van een 3-daags Paasarrangement in Limburg

Bij het 3-daags Paasarrangement in Limburg is inbegrepen:

  • 2x Een 3-gangen Paasdiner
  • 2 Overnachtingen in Split Level Suite
  • 2x Ontbijtbuffet
  • Gratis parkeren

Prijs: € 199,50 p.p. op basis van 2 personen per kamer

Hopelijk mag ons restaurant tegen die tijd weer open. Mochten de restaurants nog niet open zijn, kunt u de maaltijden op uw kamer gebruiken volgens de Take-Away formule.

De prijs van dit Paasarrangement is geldig gedurende het Paasweekend met aankomst op 2 of 3 april 2021.

Heerlijk genieten van de Paasdagen in Limburg

Met het 3-daags Paasarrangementt kunt u heerlijk genieten van de start van de Lente. Maak een mooie wandeling in de natuur. Het Nationale park is vlak in de buurt van ons hotel.

Wedromen in een Kasteel

Dit romantische kasteel is gelegen in het cultuurvolle en groene landschap van de gemeente Roerdalen. Het landschap kenmerkt zich door prachtige bosgebieden, oude rivierarmen, moerasgebieden, uitgestrekte landbouwgebieden en stuifduinen en pittoreske plaatsjes.

Overnachten

Overnachten bij dit landgoed kasteel is wel heel bijzonder.

In de kasteelhoeve, op zo'n 50 meter afstand van de Voorburcht verblijft u in een unieke 2-persoons themasuite of luxe hotelkamer. Elke kamer heeft zijn eigen terras.

Heel speciaal zijn de torenkamer en de "Baron de Ravillesuite" in de voorburcht. Ook zijn er 3 fantastische sauna suites beschikbaar in de nieuwe toren. Een kort of een lang verblijf op het Landgoed Kasteel is gegarandeerd geslaagd!