Family Fun tijdens een nachtje weg in Leeuwarden met de Kids

Bij dit Family Fun Nachtje weg in Leeuwarden is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een Familiekamer (inclusief gratis gevulde minibar)
  • 1x Uitgebreid ontbijt
  • Miniatuurwandelroute door de stad
  • IJsje bij La Venezia
  • Verrassings voor de kids op de kamer
  • Een heus logeerboek

Prijs: vanaf € 75,50 per volwassene en max. 2 kinderen op de kamer.
Exclusief toeristenbelasting à € 1,65 per persoon per nacht.

De prijs van dit Family Fun Nachtje weg in Leeuwarden is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Family Fun nachtje weg in Leeuwarden

Verblijf tijdens dit nachtje weg in een heuse familiekamer! Kijk gauw eens, staat er iets lekkers klaar in de gratis gevulde minibar? De kamer is heerlijk, maar natuurlijk gaan jullie snel de stad verkennen. Dat kan met de miniatuurroute! Kijk goed, want men loopt er makkelijk voorbij. Een kunstenaar in Leeuwarden heeft overal in de stad mini-kunstwerkjes verstopt. Met een speciale routekaart kunt u de stad door om al deze kunstwerken te zoeken. Nemen jullie onderweg ook een ijsje bij de oudste ijssalon van Leeuwarden? La Venezia! Na een gezellige dag in de stad duiken jullie 's avonds heerlijk het bed in. Vergeet niet het logeerboek nog door te nemen!

Overnachten in een Familiekamer

De familiekamer (28 m2) is zeer geschikt voor gezinnen met maximaal 2 kinderen. Op aanvraag is het mogelijk om een babybed in de kamer te plaatsen. De familiekamer heeft naast een dubbel bed en badjassen ook een Nespresso apparaat, waterkoker en een minibar waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Voor de jongste gasten onder ons ligt er een leuke verrassing klaar.

Hotelfaciliteiten

U kunt in onze brasserie iedere dag rekenen op een (h)eerlijk en vers ontbijt, volgens de Dutch Cuisine richtlijnen. Een supergoede start van de dag met verse, gezonde en lokale producten! De gehele dag kunt u terecht in onze huiskamer en bij mooi weer natuurlijk ook op ons ruime terras. Een uitgebreid assortiment aan drankjes en heerlijke borrelhapjes zijn hier te bestellen.

Een diner kunt u nuttigen bij onze onze buren, Proeflokaal Wouters. Onze collega's bij de receptie geven u graag een aantal tips! We waarderen onze buren enorm en hebben een selectie voor u gemaakt van onze favoriete lokale restaurants (waar wij zelf ook regelmatig over de vloer komen), zodat u kunt proeven van het beste dat onze stad te bieden heeft!