Familieweekend in de Achterhoek met speurtocht op de Lochemse berg

Bij dit Familieweekend in de Achterhoek is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x Een luxe diner op de dag van aankomst
  • 1x Een Avontuurlijke speurtocht
  • 1x Klootschieten
  • Gebruik van faciliteiten zoals het binnenzwembad

Prijs: Vanaf € 159.50 p.p. op basis van minimaal 2 personen.
Prijs kinderen (3 t/m 11 jaar): vanaf € 74.75 p.p. alleen geldig wanneer de kinderen bij de ouders op de kamer slapen. 

De prijs van dit Familieweekend in de Achterhoek is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Maak plezier in Lochem

Is het weer tijd om even lekker er op uit te gaan met de familie. Kom dan naar dit prachtige boetiek hotel. Het hotel bevindt zich aan de voet van de Lochemse berg. Vul dit weekend met avontuurlijke en toffe spellen zoals klootschieten en een fantastische Tom Koolhaas speurtocht

De unieke omgeving

Het monumentale pand bevindt zich aan de voet van de Lochemse berg wat zorgt voor prachtige wandel- en fietsroutes. Vind prachtige pittoreske dorpjes en inspirerende landschappen. Geniet van de omgeving tijdens een leuke speurtocht voor jong en oud of terwijl jullie elkaar uitdagen met een potje klootschieten.

De sfeervolle hotelkamers

Het monumentale pand is gebouwd in 1870. Gelegen te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen en op circa 2 kilometer van het gezellige stadscentrum van Lochem. Het boetiek hotel is het beste alternatief voor thuis. Het hotel beschikt over 38 sfeervolle luxe hotelkamers.

De economy kamers zijn allen voorzien van een warme en sfeervolle inrichting. Deze basis kamer heeft een eigen bureau, een flatscreen tv, telefoon een zitje en gratis WIFI. De badkamers zijn voorzien van een bad en/of douche en eigen toilet. De economy kamer is het meest geschikt voor kort durende verblijven. Ook zijn de kamers uitstekend voor gasten die een groot gedeelte van de dag buiten de deur zijn. Verblijft u voor enkele dagen dan adviseren wij u gebruik te maken van de comfortkamers.

De ruime en lichte comfortkamer is sfeervol en uniek ingericht. Het eigenzinnige interieur ademt gastvrijheid en luxe. De comfortkamers zijn gelegen in het monumentale pand. De comfortkamer beschikt over extra lange twin bedden, een flatscreen TV, een comfortabel zitje, telefoon, gratis WIFI en een royale schrijftafel cq werkplek. De badkamer is voorzien van bad en/of douche.

De ruime Tuinkamers zijn onze trots. Allen voorzien van een betoverend uitzicht op onze parktuin en rustig gelegen aan de achterzijde van het hotel. De tuinkamers zijn voorzien van een frisse inrichting met een knipoog naar de natuurlijke omgeving. De tuinkamers beschikken over extra lange twinbedden, ruime kastruimte, een flatscreen TV, een comfortabele zithoek, telefoon, gratis WIFI en een royale schrijftafel cq werkplek. De badkamers zijn ruim en allen voorzien van bad en/of douche. Boekt u de Tuinkamer dan maakt u dagelijks één maal gebruik van een overheerlijke kop koffie of thee. Deze wordt u zonder kosten op uw kamer gebracht op een door u gekozen moment.

De deluxe kamers zijn zeer royale kamers . De deluxe kamers beschikken allen over een eigen unieke en eigenzinnige inrichting met verschillende thema’s. In de deluxe kamers treft u extra lange twin bedden, ruime kastruimte, een grote flatscreen TV, een comfortabele zithoek, telefoon, gratis WIFI en een royale schrijftafel. De deluxe kamers zijn alleen voorzien van verrassende luxe elementen. De badkamers zijn voorzien van een bad en/of douche. In de deluxe kamer geniet u van uw eigen vers gezette koffie.