Escape Room met High Tea op de Veluwe – Vriendinnen dagje uit

Bij de Escape Room met High Tea op de Veluwe is inbegrepen:

  • Escape Room de Kolenmijn
  • Uitgebreide High tea
  • Duur van het programma ongeveer 4 uur

Prijs: € 44,50 p.p. op basis van minimaal 4 personen.
vanaf 9 personen moeten we de escape room in 2x spelen, vraag naar de mogelijkheden. 

De prijs van de Escape Room met High Tea op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Gezellig dagje uit op de Veluwe

Een gezellig dagje uit op de Veluwe. Eerst actief bezig zijn met onze uitdagende Escape Room en vervolgens lekker bij kletsen tijdens onze uitgebreide High Tea. Dit uitje kan al geboekt worden vanaf 4 personen. Tot snel op de Veluwe!

Escape Room

Na uitleg en de veiligheidsinstructies gaan jullie gekleed in overall, laarzen en helm de lift in. Aangekomen worden jullie overrompeld met problemen zoals ze vroeger ook waren. Zuurstofprobleem, waterprobleem, elektra probleem alles is mogelijk! Los dus met elkaar, als groep, de problemen op en uiteraard binnen het uur! Echt een belevenis!! 

Puur genieten van een high tea op de Veluwe

Frivolité (mini bavaroise gebakjes), Scones met clotted cheese en marmelade, verschillende zoetigheden zoals o.a. koekjes, brownies, mini muffins en slagroomsoesjes. Ook serveren wij vers fruitsalade, Engelse sandwiches met gerookte zalm en komkommer, sandwiches met kruidenroomkaas en gerookte kip met abrikozen chutney. Uiteraard is deze heerlijke High Tea inclusief verschillende soorten thee.

 

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
  • 9
    Jolanda Donker

    Superleuk arrangement met escaperoom de kolenmijn en hightea. We hebben genoten