Escape room met aansluitend lekker eten op de Veluwe

Bij de Escaperoom met diner op de Veluwe is inbegrepen:

  • Escaperoom
  • 3-gangen diner
  • Begeleiding

Prijs: € 53,00 p.p. op basis van minimaal 4 personen.

Bij 9 personen moet de escape room in 2x gespeeld worden, informeer naar de mogelijkheden voor een extra activiteit. 

De prijs van de Escaperoom met diner op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Escape Room en diner op de Veluwe

Weet jij met je familie of vrienden binnen een uur uit onze Escape Room te ontsnappen? Na de Escape room kunnen jullie gezellig na praten tijdens een heerlijk diner in ons restaurant. Stel snel je team samen en ontsnap uit onze kolenmijn.

Escape Room

Na uitleg en de veiligheidsinstructies gaan jullie gekleed in overall, laarzen en helm de lift in. Aangekomen worden jullie overrompeld met problemen zoals ze vroeger ook waren. Zuurstofprobleem, waterprobleem, elektra probleem alles is mogelijk! Los dus met elkaar, als groep, de problemen op en uiteraard binnen het uur! Echt een belevenis!! Een ideaal  familie uitje, vriendinnenuitje of vriendenuitje in Gelderland.

De kolenmijn is geschikt voor kids vanaf 14 jaar. Jonger kan ook maar dan onder begeleiding van ouders of begeleiders.

Gezellige locatie op de Veluwe

Al sinds 1995 is Polysport gespecialiseerd in het organiseren van familiefeesten, kinderfeesten en themafeesten. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering van Polysport eindeloos.

Kortom, bent u op zoek naar een locatie voor een familiefeest, kinderfeest, themafeest of verzorgde catering?