Duik de natuur in van Montferland met dit 3-daags Wandelarrangement vanuit Zeddam

Dit 3-daags Wandelarrangement in Montferland is inclusief:

  • Ontvangst met kopje koffie of thee
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een luxe ontbijt
  • Wandelroutes van de omgeving

Prijs: € 105,- p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijs van dit 3-daagse Wandelarrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

3 dagen Wandelen en genieten in Zeddam

Enkele dagen genieten in Zeddam in een sfeervolle B&B, gelegen in de Gelderse Achterhoek aan de voet van het fantastische bos- en natuurgebied Montferland. Hier kunt u fantastisch wandelen en terug in de B&B heerlijk relaxen met prachtig uitzicht op de bossen. Dit Wandelarrangement wil je niet missen!

Het Bed and Breakfast

Onze Bed and Breakfast ligt aan de rand van het Gelderse dorp Zeddam in het mooie Montferland. Wij hebben 2 sfeervolle ingerichte slaapkamers met ieder een eigen moderne badkamer. Je hebt een mooi uitzicht over de weilanden met onze kippen en het Bergherbos. Deze verbouwde boerderij is een mooie plek om te genieten van de rust en de natuur.

De mooie omgeving

Het Montferland is een is een bosrijke heuvelachtige omgeving waar je heerlijk kunt genieten van de natuur. Naast de natuur kan je ook qua cultuur en historie je hart ophalen in Montferland. In Montferland vind je de meerdere locaties met "spannende geschiedenis" zoals de Grafelijke molen. De Grafelijke molen stamt uit de 15e eeuw en is daarmee de oudste, nog bestaande torenmolen van Nederland. De andere molen is De Volharding, een beltmolen uit 1891. Het Duitse dorp Elten of het leuke stadje Emmerich am Rhein zijn vlak bij en liggen net over de grens. Het is zeker de moeite waard om deze te bezoeken.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
  • 9
    Anoniem

    Prachtige B&B. Prima verzorgd. Mooie locatie aan bosrand