Daag uw familie uit met de Cryptische Foto Veluwe tocht

Dit Dagje uit met uw familie op de Veluwe is inclusief:

  • Koffie/thee en Veluwegebak met slagroom
  • Fototocht van ca. 3,5 uur
  • Entreegeld en 2 consumpties onderweg
  • Uitgebreid Veluwebuffet
  • Ambachtelijke IJskar – ECHT Italiaans ijs
  • Collage met zelfgemaakte foto’s voor de meest creatieve groep

Prijs: € 60,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.
Tijdsduur programma: 7 à 8 uur Uitbreidingsmogelijkheden:

  • groepsknapzak voor onderweg € 6,50 p.p.
  • lunchknapzak (complete lunch) € 12,50 p.p.

De prijs van dit Dagje uit op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Dagje uit op de Veluwe - Fototocht met verrassingen

Een gezellig uitje voor groepen en families. Doe mee aan een verassende puzzeltocht vol creativiteit zoals nergens anders in Nederland! We verklappen niet te veel, anders is het verrassingseffect voor jullie minder groot! Wel kan ik verklappen dat er genoten kan worden van echt Italiaans ijs uit de ijskar.

Fototocht in het teken van gezelligheid en teamgeest

U wordt ontvangen in ons sportcafé met koffie en bosbessengebak met slagroom. Elk team die gemaakt is beschikt over 10 opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team ontvangt een camera waarmee bewezen moet worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. Trek gekke bekken met oma of neem de neefjes en nichtjes op de nek want de meest creatieve en humorischtische groep wint!!! 

De fantasie en het cryptische denkvermogen worden geprikkeld door de opdrachten. Het programma is zo geheim dat we helaas niet meer kunnen vertellen.... De foto's mogen bewaard worden als herinnering aan deze spannende en ontzettend leuke dag. U krijgt ze op een USB-stick

Na de activiteiten staat er een heerlijk uitgebreid Boswachterbuffet voor u klaar. De meest creatieve groep krijgt na het buffet een leuke collage met de zelf gemaakte foto's. Tevens is er een mogelijkheid om te overnachten in een chalet aan de rand van de prachtige bossen. Het arrangement kan volledig aan uw wensen aangepast worden. Bij slecht weer bieden wij altijd een alternatief.

Combineer uw uitje met een overnachting in ons chalethotel

U kunt hier ook overnachten in een Finse chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe. Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets.

In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken exclusief eigen eten en drinken.
Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.